Fantacine.com

Sådan Forklar ADHD til dem uden det

Opmærksomhed-deficit hyperactivity disorder (ADHD) er kontroversiel og misforstået. Forskerne er ikke enige om, hvorvidt det virkelig eksisterer, hvad årsagen er, hvor udbredt det egentlig er, og hvis det er virkelig en neurologisk tilstand. Det er ikke underligt, at flertallet af befolkningen er forvirret om ADHD. Hvad lidt mest forstår om ADHD er, at det er en barndom tilstand opleves af drenge, hvilket gør dem uregerlige og ulydige. Disse former for misforståelser og misforståelser kan gøre det vanskeligt at forklare ADHD til dem uden det, men der er nogle strategier, der kan hjælpe.

Instruktioner

1 Læs op på ADHD, så du er klar over de misforståelser og kan besvare de fleste af de mest almindelige spørgsmål, du sandsynligvis vil blive spurgt. Jo mere du forstår den betingelse, jo mere komfortabel vil du diskutere det. Du vil også føle sig mindre defensiv, fordi du vil være i kontrol af de faktiske omstændigheder.

2 Hjælp dem til at forstå ligheder og forskelle på ADHD adfærd med "normal" adfærd. ADHD adfærd, i sig selv, er normal adfærd, men taget til unormale ekstremer. Alle fidgets eller har svært ved at fokusere nogle gange; ADHD-ramte har problemer med disse ting hele tiden.

3 Forklar, at ikke alle med ADHD virker det samme. Kun få mennesker til stede alle af symptomerne til en abnorm grad; mest præsentere nogle og ikke andre. Der er ingen stereotype ADHD person.

4 Del hvordan ADHD påvirker, hvordan du lever og handler. Du kan forklare, for eksempel, at din manglende evne til at være opmærksom hele tiden, når nogen taler er ikke en personlig erklæring om dit ønske om at høre, hvad de har at sige. Eller at ikke at kunne sidde ned i lang tid og fokus betyder ikke, at du keder.

5 Lad dem vide, at du ikke vælger at handle på denne måde, og at din ADHD er ikke en form for undskyldning. Fortæl dem, at tingene sker på trods af dine bedste indsats, og at mens du forsøger at kontrollere dine symptomer, er du ikke altid lykkes. Spørg dem ikke at dømme dig på det samme niveau af succes som en person, der har et normalt niveau af kontrol.

6 Må ikke argumentere med nogen om din tilstand. Du vil ikke hjælpe med at skabe forståelse. Tilbage fra, mens forståelse for, at det kan være svært for en person, der ikke har ADHD at fatte. Måske give dem nogle informationsressourcer, der kan hjælpe til at forklare ADHD objektivt.

7. Hav tålmodighed. Du må ikke være i stand til at komme igennem til dem første gang, men hvis du bevare roen og positiv vil du se mindst en vis succes.


        

Udgiv min kommentar