Fantacine.com

Hvordan man kan støtte et barn med autisme i skole

Hvordan man kan støtte et barn med autisme i skole


Støtte til et barn med autisme kan være udfordrende og frustrerende for forældrene. Dog kan familier trives med den rette support system og uddannelsessystemet. Autisme er en neuropsykiatrisk lidelse karakteriseret ved gentagne og usædvanlig adfærd og manglende kommunikation og social interaktion. Autisme årsager er ukendte og muligvis arvet af en genetisk defekt. Din autistisk barn kan lære nye færdigheder i skolen for at hjælpe ham med at overvinde udviklingsmæssige udfordringer.

Instruktioner

1 Forskning emnet autisme for at lære om behandlingsmuligheder. Forældre kan træffe bedre beslutninger om deres barns uddannelse efter at lære om autisme spektrum forstyrrelser.

2 Uddan dig selv om uddannelse teknikker, der arbejder for autistiske børn. Forældre skal besøge deres barns klasseværelse og opbygge et forhold til læreren. Spørg læreren om læring teknikker, der anvendes i klasselokalerne og fortsætte læring derhjemme. Hvis du er i tvivl om teknikker, der anvendes i klasseværelset, stille spørgsmål til læreren og skoleledere.

3 Oplev hvad der udløser dit barns forstyrrende adfærd, og hvordan at berolige hende, når der beskæftiger sig med raserianfald. Del denne information med sin lærer. En autistisk barn kan udvise forstyrrende adfærd på grund af følelsen stresset og utilpas. At være forstyrrende i klasseværelset kan forhindre dit barn i at udvikle mentalt.

4 Opret konsistens til at styrke læring. For eksempel kan læreren lære dit barn at tale ved at sige navnet på snacks, at han har til frokost. Øv de samme teknikker derhjemme til at skabe konsistens og styrke læring.

5 Etablere en daglig tidsplan for dit barn. Børn med autisme udvikler bedst med struktur og en konsekvent rutine. En tidsplan bør bestå af tider for hjemmearbejde, måltider, terapi, skole og sengetid. Hold forstyrrelser til tidsplanen til et minimum, og forberede ham på forhånd for eventuelle ændringer af tidsplanen.

6 Støt dit barn og aldrig give op på hendes fremskridt. Ingen kan forudsige udviklingen af ​​en autisme spektrum forstyrrelse. Mens en kur er ikke tilgængelig for autisme, kan tidlig intensiv behandling forbedre kommunikationen, sociale færdigheder og adfærd. Ifølge University of Michigan Health System, bør autisme behandling starte så hurtigt som muligt og skal involvere en-til-en interaktion med dit barn. Behandling planer kan omfatte opførsel modifikation, medicin, pædagogisk terapi, støtte og lettelse.


        

Udgiv min kommentar