Fantacine.com

Hydroxyzin bivirkninger

Hydroxyzine er en receptpligtig medicin, der er klassificeret som et antihistamin og har både beroligende og antikolinerge egenskaber effekter. Anticholinerge midler hindrer neurotransmitter acetylcholin effekter. Histamin udsendes af kroppen under forskellige former for allergiske reaktioner (og undertiden også med forkølelse). Hydroxyzin er et antihistamin, der virker til forebyggelse af virkningerne af histamin i at finde sted, og derfor at reducere ubehag. Nogle af histamin virkninger omfatter nysen, tilstoppet næse, løbende næse og kløende nose.Various mulige bivirkninger er forårsaget ved at tage denne medicin.

Almindelige bivirkninger

Et par almindelige bivirkninger af hydroxyzin eksisterer. Disse bivirkninger anses ikke for at være årsag til alarm, i almindelighed, fordi de forsvinder normalt hurtigt efter kroppen vænner sig til dette antihistamin. Disse bivirkninger er mundtørhed og døsighed. Hvis du har en af ​​disse bivirkninger eller begge og finde dem til at være særligt langvarig eller generende, skal du underrette din læge om situationen.

Alvorlig bivirkning

Alvorlige bivirkninger af hydroxyzin er langt mindre udbredt end døsighed og mundtørhed. Den eneste alvorlige bivirkning af denne medicin, bortset fra mulige allergiske reaktioner, er ufrivillige bevægelser af kroppen. Denne bivirkning kan føre til farlige konsekvenser, så det er vigtigt at søge lægehjælp, hvis du oplever det.

Allergiske reaktioner

Alvorlige allergiske reaktioner over for hydroxyzin er også ualmindeligt. Nogle tegn til at se ud for, er trykken i brystet eller tyngde, problemer med vejrtrækning, nældefeber, kløe, udslæt og hævelse af tungen, ansigt, læber eller mund. Hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer, skal du få straks lægehjælp.

Forsigtighed

Denne medicin er ikke nødvendigvis sikker eller egnet for alle at bruge. Det er vigtigt at drøfte muligheden for at tage hydroxyzin med din læge på forhånd. Nogle mennesker, der ofte er frarådet at tage hydroxyzin omfatter gravide kvinder, personer med mave eller tarm blokering, mavesår, glaukom, epilepsi, nyre- eller leversygdom, vandladning problemer, forstørret prostata, thyroideaforstyrrelser, forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, emfysem, astma, eller enhver anden form for respiratorisk tilstand. I nogle tilfælde er disse personer tilladt at tage hydroxyzin, men er nødvendige dosis ændres.

Overdosis

Overdosis af medicin kan føre til skadelige bivirkninger, og hydroxyzin er ingen undtagelse. Hvis du er bekymret for, at du måske har taget mere end den anbefalede dosis mængde hydroxyzin, skal du få akut lægehjælp. Nogle symptomer på hydroxyzin overdosering omfatter svær sløvhed, svimmelhed, kvalme og kaste op.

Lægemiddelinteraktioner

Når lægemiddelinteraktioner opstår, er effektiviteten af ​​alle de involverede medicin bestod. Der er forskellige former for medicin og stoffer, der kan føre til interaktioner med hydroxyzin. Disse omfatter alkohol (det øger dens virkninger af sedation), narkotiske smertestillende midler, tricykliske antidepressiva (som imipramin og desipramin), forskellige antihypertensive lægemidler, og visse anti-angst (benzodiazepin klasse) medicin. Det er derfor, det er vigtigt at informere lægen om eventuelle medicin og kosttilskud, som du måske tage.


        

Udgiv min kommentar