Fantacine.com

Majssirup Allergier i Babies

Majssirup allergi er ikke blandt de mere almindelige allergi ses i babyer og børn, men de er lige så farlige. Et barn med en allergi over for majssirup vil sandsynligvis være allergiske over for alle produkter med majs ingredienser i dem. Majssirup er almindeligt forekommende i forarbejdede fødevarer, så det er bydende nødvendigt at læse alle fødevarer etiketter. Hvis der er en familie historie af majssirup allergi, bør forældre være forsigtig, når at indføre fødevarer med majssirup til en baby.

Symptomer

En baby har en allergisk reaktion på majssirup vil vise symptomer på udslæt eller nældefeber, hævelse af ansigt eller tunge, og / eller mavepine. Mere alvorlige symptomer er vejrtrækningsbesvær eller anafylaksi.

Test

En pik hud eller RAST test udført af en læge kan afgøre en majs allergi. Eliminering majssirup fra et barns kost og observere et fald i symptomerne kan også hjælpe til at diagnosticere en majs allergi.

Ingredienser

Majssirup, bagepulver, konditorer 'sukker, majsmel, majsstivelse, dextrin, dextrose, og fruktose er alle ingredienser, der indeholder majs. Mange børns korn og fødevarer indeholder et eller flere af disse ingredienser. Babyer menes at have en majs allergi bør ikke gives majsbaseret korn eller husholdningsmaskiner.

Behandling

Undgå fødevarer med majssirup eller ingredienser lavet med majs er den eneste kur. Antihistamin medicin hjælper med at reducere eksisterende og mindre alvorlige symptomer.

usandsynlig Kilder

Spor af majs kan findes i usandsynlige steder som medicin og salver, så læser etiketterne for disse produkter er også vigtigt.


        

Udgiv min kommentar