Fantacine.com

Hvordan man kan tage Zink til behandling krop lugt

Hvordan man kan tage Zink til behandling krop lugt


Zink er en af ​​de underlige små mineraler, din krop ikke bemærke, indtil det er fraværende. Zink er nødvendig for et stærkt immunforsvar og sund vækst, og det stimulerer kroppen til at replikere DNA. Mangel på det kan forårsage langsom heling fra sår, hårtab og depression. Hvis zink forbruges i den rette mængde og afbalanceret med andre næringsstoffer, kan det også behandle kropslugt.

Instruktioner

1 Kig på etiketterne på enhver vitamin eller mineraltilskud du i øjeblikket tager for at finde ud af, om du får nok zink. Mens zink kan være yderst nyttigt at fjerne kropslugt, tager for meget af det kan være skadeligt for dit helbred. Hvis din nuværende vitamin supplement er at give dig den anbefalede dosis af zink, så skal du ikke tage yderligere tillæg.

2 Bestem hvor godt zink virker ved at indsamle oplysninger om din krop lugt. Bedøm de foranstaltninger, du i øjeblikket tager at behandle kropslugt på en skala fra et til ti til se, hvor godt de klarer sig.

3 Øg mængden af zink-rige fødevarer, du indtager. Delikatesser såsom østers og kongekrabbe kan hjælpe dig med at bekæmpe kropslugt naturligt. Du kan også forbruge hvedekim i milkshakes og yoghurt til din daglige kvotienten af ​​zink.

4 Kig efter lugt-kampene fordele i områder af andre end underarms krop. Zink kosttilskud kan også reducere sved og lugt i fødderne.

5 Hold øje med tegn på zink ubalance. For lidt zink kan forårsage en nedbrydning af immunsystemet, mens for meget kan medføre fordøjelsesproblemer klager, kvalme og kobbermangel. Hvis du er i tvivl om, hvor meget zink, du har brug for, se din sundhedsmedarbejder.

6 Tag zink med mad for at undgå maveproblemer. En høj-protein kilde, såsom et æg eller ost, er et godt valg.

7 Tag supplement for en uge eller to, så gense dine oplysninger. Skriv ned, hvad har ændret sig, og hvad har ikke at finde ud af, om zink virker for dig.

TIPS

  • Zink kan tages som en del af en multivitamin væske eller pillen, som en pastil at opløses i munden eller som en tablet. Kontrollér på etiketten at være sikker på doseringen. De fleste kosttilskud indeholder omkring 15 mg. Til behandling af kropslugt, kan du brug for så meget som 25 eller 30 mg, men ikke tage mere end det uden at fortælle din læge.
  • Må ikke forbruge overskydende alkohol, når du tager zink, som alkohol mindsker mineral effektivitet. Mellem 30 og 50 procent af alkoholikere lider zinkmangel.
  • Koffein kan også forsinke absorptionen af ​​zink.

        

Udgiv min kommentar