Fantacine.com

Hvordan man kan forbedre den samlede styrke Overnight Gennem Self hypnose

Folk er altid på udkig efter måder at øge deres styrke med så lidt fysisk indsats som muligt. En måde at øge muskelmasse og styrke er gennem brug af selvhypnose i et forsøg på at betingelse dit sind som en måde at betingelse dine muskler.

Instruktioner

Stigende styrke Gennem Self hypnose

1 Slap. Nøglen til selvhypnose er evnen til at slappe af dit sind og krop nok, at det er i stand til at falde ind i en hypnotisk trance eller stat. Den nemmeste måde at gøre dette på er gennem kontrolleret vejrtrækning, afslappende visualiseringer, eller gentage en afslappende mantra. Ideelt set bør du slappe af dit sind og krop i ca 15-20 minutter før forsøget selvhypnose.

2 Begynd selvhypnose. En måde at opnå selvstændig hypnose er gennem koncentrere sig om bekræftelser og visualisere, hvad du ønsker. Dette er en let version af selvhypnose i, at du er i en lys hypnotisk tilstand og i kontrol. For øjeblikkelig styrketræning, kan du visualisere dine muskler bliver større, udøver de enkelte muskelområder og gentage til dig selv, at du får stærkere og stærkere. Du bør bemærke din tillid vil være steget og opleve en følelse af empowerment. Du kan også føle stærkere.

3 Prøv dyb trance hypnose. Den måde at have de bedste umiddelbare resultater er at forsøge at falde i en dyb hypnotisk tilstand. Dette er den tilstand, der anvendes i hypnotiske sceneshows og hypnoterapi. I denne tilstand, du ikke er i kontrol eller opmærksom på dine omgivelser og i stedet fokuserer på stemmen på den person, der giver retninger. I dette tilfælde vil retninger blive leveret af et bånd optaget script, som du på forhånd forberedt.

4 Tape en hypnose script. Der er mange hypnotiske induktion scripts tilgængelige på internettet. Dette script vil bringe dig ind i den hypnotiske tilstand. En anden script vil fokusere på at øge din muskelstyrke. Disse scripts er vanskeligere at finde, men de er derude, eller du kan oprette din egen. Du bør fokusere på dig bliver stærkere, blokerer smerte mekanisme, øge adrenalin produktion, og visualisere større muskler. En endelig script vil omfatte den modsatte teknik induktion og vil bringe dig ud af den hypnotiske tilstand. Du bør oprette båndet eller cd på en sådan måde, at alle de scripts fører naturligt ind i hinanden.

5 Styrke hver par dage. En hypnotisk kommando eller forslag skal styrkes på en regelmæssig basis for at holde arbejde. Hvis du bemærker en væsentlig styrke stigning, kan du ændre scriptet til at gøre dine muskler endnu større. Du bør gentage scriptet hver par dage for at sikre de kommandoer og forslag fortsat være effektiv, og efter flere uger behovet for forstærkning skal mindske.


        

Udgiv min kommentar