Fantacine.com

Hvad er fordelene ved betablokkere?

Der er en række af anvendelser for betablokkere. De vigtigste omhandler formål med hjertet og blodtrykket, men andre fordele er blevet bemærket. For eksempel kan offentlige taler gøre en person ængstelig, hvilket kan resultere i et panikanfald. En betablokker kan ordineres til at eliminere disse symptomer.

Identifikation

Betablokkere er medicin anvendes primært til at nedsætte for højt blodtryk. Men de har vist sig effektive i behandlingen af ​​andre tilstande, såsom glaukom og migræne.

effekter

Beta-blokkere arbejde ved at reducere både hastigheden og kraften af ​​hjerteslag - sænke blodtrykket. Sænkning højt blodtryk kan afværge mere alvorlige medicinske tilstande. Betablokkere kan også hjælpe med blodgennemstrømningen ved at åbne trange blodkar.

Betydning

Nogle patienter får ordineret betablokkere til at hjælpe med brystsmerter, angst, hjerteanfald og fiasko, hyperthyreoidisme og rystelser. Nogle mennesker har rapporteret en betydelig reduktion i symptomer forbundet stress, mens du tager beta-blokkere.

Forskning

Beta-blokkere er generelt ikke anvendes i behandlingen af ​​astma. Men en 2009 forskningsundersøgelse af den amerikanske Astma Foundation (AAF) antyder, betablokkere kan reducere astmasymptomer med langvarig brug.

Overvejelser

Ifølge American Heart Association (AHA), kan folk med diabetes har brug for at kontrollere deres blodsukker oftere. Beta-blokkere hjælp til at reducere eller eliminere uregelmæssig hjerterytme, et tegn på lavere blodsukker.


        

Udgiv min kommentar