Fantacine.com

Herpes Eye infektion behandling og helvedesild

Helvedesild er forårsaget af en reaktivering af varicella zoster virus (VZV), som er en af ​​de humane herpesvira. Denne virus er også ansvarlig for skoldkopper. Nogle gange kan denne infektion involverer øjet.

Identifikation

Helvedesild, også kendt som herpes zoster, er en tilstand, der kaldes herpes zoster ophthalmicus (eller okulære helvedesild), når den påvirker øjet, i henhold til American Society Uveitis.

effekter

Herpes zoster ophthalmicus kan føre til øjenbetændelse med slim, pus og betændelse i episclera, hornhinde og uvea (lag af øjet), ifølge den amerikanske Academy of Family Physicians (AAFP).

Overvejelser

Når en patient menes at have øje inddragelse af helvedesild, bør hun se en øjenlæge (øjenlæge), i henhold til AAFP.

Behandling

Behandling af herpes zoster ophthalmicus varierer afhængigt hvilken del af øjet påvirkes men indbefatter generelt antiviral medicin og øjendråber som smører eller spile øjet, eller som indeholder et anti-inflammatorisk corticosteroid, ifølge den amerikanske Uveitis Society.

Komplikationer

Kirurgi kan være nødvendigt at reducere trykket i øjet eller for at beskytte cornea mod beskadigelse (som kan føre til blindhed), i henhold til American Society Uveitis.


        

Udgiv min kommentar