Fantacine.com

Herbal Detox og vægttab

En urte detox kan hjælpe dig ikke kun tabe sig, men også hjælpe flush toksiner og urenheder ud af kroppen, der er blevet opbygget i årevis. Brugen af ​​naturlægemidler kosttilskud og te kan støtte i en detox, hjælpe dig med at tabe sig hurtigt, og endda hjælpe dig til at føle bedre samlet. Tal med din læge eller sundhed praktiserende læge, før du starter nogen form for diæt eller detox for at sikre, at du er rask nok til at gøre det.

Valg af Herbal Detox

Naturlægemidler renser kan anvendes til at målrette et bestemt organ, og der er urter, der kan anvendes sammen for at hjælpe et specifikt organ detox ligesom leveren. Da urter er naturlige, de er nemme at fordøje og helt sikkert for de fleste mennesker, og let findes i helsekost butikker, supermarkeder og online. De giver også mange vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for.

Urter Nyttige for en Detox

Når du detox, målet er at fremme sunde afføring, så du fjerne de giftstoffer i kroppen samt tabe sig hurtigt. Psyllium frø er et nyttigt urt, der er høj i fiber og fungerer som naturligt afføringsmiddel. Denne urt har egenskaber, der ligner en svamp, som hjælper til at opsuge og absorbere toksiner i kroppen, og derefter eliminerer dem gennem afføring.

Urten cascara Sagrada fungerer også som et naturligt virkende afføringsmiddel, som hjælper i elimineringen af ​​affald fra kroppen. Det kan bidrage til at styrke tyktarmen så godt. Doseringen er typisk 300 mg, som bør tages lige før sengetid for en afføring om morgenen.

Enebær er en anden plantestoffer løsning, der hjælper til at afgifte urinvejene systemet, rense ud nyrer og blære, hvilket resulterer i vægttab. Nælder er endnu en afgiftende urt, der er målrettet urinvejene systemet, så godt. Begge urter kan findes online eller på et helsekost eller naturlægemidler butik.

yderligere information

Drikken lemonade kan støtte i vægttab i løbet af en detox. Den består af 1 tsk. af organisk ahornsirup, 1 tsk. citronsaft og et par streger af cayennepeber tilsættes til 8 ounce vand. Drik dette i løbet af dagen til at hjælpe fordøjelsessystemet køre problemfrit og til støtte i elimination. Urtete som ingefær, mælkebøtte og lakrids kan også hjælpe til at understøtte leveren, mens detoxing.


        

Udgiv min kommentar