Fantacine.com

Sådan justere trykket indstillinger på en Sullivan V Elite CPAP Machine

Sådan justere trykket indstillinger på en Sullivan V Elite CPAP Machine


Sullivan V Elite er en bærbar kontinuert positivt luftvejstryk eller CPAP, vejrtrækning støtteapparat, der anvendes til behandling af søvnapnø. Normalt er der ikke behov for at kalibrere pres, fordi det er sat korrekt på fabrikken for de fleste behandlingsprotokoller. Denne model kræver ikke engang justering pres, hvis du bor på en stor højde, i modsætning til lignende enheder, der ikke kræver en sådan justering. Hvis du har brug for at ændre trykket af din Sullivan V Elite for specialiseret behandling eller overvågning, kan du ændre det tryk indstilling med måleudstyr, der bestemmer det korrekte tryk.

Instruktioner

1 Sæt din Sullivan V Elite CPAP maskine i en regulær stikkontakt.

2 Indstil Sullivan V Elite med alt det tilbehør, som du eller patienten, for hvem du pleje anvendelser; Sørg for at bruge den samme maske, der bruges til egentlig behandling.

3 Vend hovedafbryderen i bagsiden af enheden, og lade maskinen varme op i 15 minutter; trykke på stopknappen, hvis motoren begynder at løbe.

4 Sæt Luer konus ind i den ene ende af slangen, og sæt den anden ende til manometeret.

5 Fjern stikket fra en af portene på rammen af din maske og indsætte Luer konus ende af slangen ind i porten.

6 Tænd CPAP maskinen.

7 Drej hovedafbryderen til igen, mens du holder "Start", "fem minutter" og "10 minutter" knapper på forsiden konsollen, indtil alle tre knapper lyser.

8 blokere for strømmen af luft til masken, enten med hånden eller ved at fastgøre en blind boble. Bemærk, at en blind boble ikke vil arbejde med en "Mirage" type maske.

9 Tryk på "Stop" og "20 minutter" knapper sammen og derefter frigive dem til at starte motoren og opbygge tryk.

10 Reducer trykket efter behov ved hjælp af "fem minutter" knappen eller øge det med "10 minutter" -knappen, indtil manometeret viser "16 +/- 0,2 cm H20" til normal brug eller anden læsning ordineret af din læge eller respiratorisk terapeut.

11 Gør din CPAP maskinen med hovedafbryderen eller tryk på knappen "Stop" for at sætte det i regelmæssig brug tilstand.

TIPS

  • Må ikke justere trykket selv, medmindre du rådes til af sundhedspersonale og har adgang til et manometer.

        

Udgiv min kommentar