Fantacine.com

Sådan får du en Kortison recept

Sådan får du en Kortison recept


De fleste typer af kortison kræver en recept for at få dem fra et apotek, fordi de er potentielt farlige, hvis ikke anvendes under opsyn af en læge. Over-the-counter kortison, såsom den type, der sælges i cremer og salver, er generelt sikker, så længe du følger de anbefalede doseringer og brugsanvisning anført på emballagen, men receptpligtig kortison kan være mere vanskeligt at administrere for hjemmet behandling.

Instruktioner

1 Lav en aftale med din praktiserende læge. Kun licenseret sundhedspersonale som læger, sygeplejerske praktiserende læger og lægens assistenter kan ordinere kortison i USA. Hvis betingelsen du lider der volder dig ekstrem smerte, fortæller receptionisten, når du ringer, der er presserende dit behov for en aftale.

2 Gennemgå dine symptomer med din læge eller foretrukne læge at afgøre, om du får brug for en recept form for kortison. Det er muligt, at din vilje læge vil anbefale en over-the-counter kortison creme til at behandle din tilstand, hvis hun ikke tror dine symptomer er alvorlige nok til at berettige en recept. I mange tilfælde vil de over-the-counter kortison være stærk nok til helt at lindre dine symptomer.

3 Besøg din lokale apotek for at få din recept på kortison fyldt. Husk, at du måske nødt til at vente, mens apoteket forbereder din recept, så tillad dig selv mindst en time af tid og forsøge at være tålmodig. I nogle tilfælde kan apotekeren kunne give recepten det samme, men det er vigtigt at huske, at apoteket kan bakkes op med ordrer fra flere andre patienter til at få medicin.

4 Overvej at bruge et online apotek at fylde din ordre. Online apoteker er vokset i popularitet på grund af de lave priser, de har tendens til at tilbyde, samt mulighed for at have din recept leveret direkte til dit hjem, især for folk med handicap eller vanskeligheder med transport. Du skal stadig have en recept fra en læge for at købe kortison fra en online-apotek, så undgå at bruge hjemmesider, der ikke kræver en som de sandsynligvis vil være mindre hæderlige og i kan være i strid med loven.

5 Kontroller med din sygesikring fordele administrator for at se, om din forsikring plan dækker kortison recepter. Det er altid bedst at finde ud direkte fra din sygesikring udbyder, hvor meget du vil være forpligtet til at betale for en recept før bringe det til et apotek for at få det fyldt.

TIPS

  • Bivirkninger af forskellige former for receptpligtig kortison kan variere meget afhængigt af styrken af ​​steroider og den anbefalede dosis.

        

Udgiv min kommentar