Fantacine.com

Irritabel tyktarm & Alcohol

Irritabel tyktarm (IBS) er en betingelse for den nedre tarmkanal karakteriseret ved kroniske smerter i underlivet, mave distension og vekslende afføring. Det er ikke helbredes, men symptomerne kan behandles for at lindre den samlede smerte og ubehag associeret med tilstanden. Da forbruget af alkohol kan have en skadelig indflydelse på IBS vilkår, er det blevet en bekymring blandt dem, der nyder den lejlighedsvise drink, men lider af IBS.

typer

Fordi det påvirker slimhinden i mave-tarmkanalen, kan indtagelse af alkohol forværre GI irritation allerede forårsaget af IBS på følgende måder: opkastning, kvalme, blødning (blodig afføring), diarré og mukøse afføring.

Identifikation

IBS er en lidelse, forværrer den nedre tarmkanal og kan identificeres ved kronisk symptomatisk smerte, ubehag, oppustethed, diarré og forstoppelse.

effekter

De præcise virkninger af alkohol på IBS symptomer er ikke klart, selvom forskning har vist alkohol påvirker foring af mave-tarmkanalen (det primære sted, hvor IBS symptomer).

Misforståelser

Selv om IBS er en forstyrrelse af den nedre tarm, er strukturen af ​​tarmen ikke påvirket.

Fordele

Forskning har vist, at lejlighedsvis indtagelse af alkohol ikke tilbyde psykologiske og sociale ydelser. En positiv effekt på koronar systemet (hjerte, arterier, omløb) er også rapporteret. Som et resultat, kan moderat alkoholforbrug indirekte gavne nogle IBS symptomer.

Advarsel

Alkohol reagerer dårligt med mange af de medikamenter, der almindeligvis anvendes til behandling af symptomer og tilstande forbundet med IBS. Disse omfatter antidepressiva, non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, Flagyl (vaginal antibakterielle) og aspirin (smertestillende).

Teorier / Spekulation

I øjeblikket findes ingen forskning til endeligt bevise, at alkohol indviede, fastholder eller forværre IBS tilstand selv. Imidlertid har alkohol vist sig at irritere slimhinden i mavetarmkanalen og signifikant påvirker fordøjelsessystemet, som kan forværre IBS symptomer.


        

Udgiv min kommentar