Fantacine.com

Type 2 Diabetes Diet Homøopatiske behandling

Ifølge oplysninger fra Mayo Clinic, type II diabetes er en tilstand, der udvikler sig i løbet af en persons liv som hans krop udvikler en manglende respons til opbevaring hormonet insulin. Dette resulterer i en tilstand af hyperglykæmi, som insulin primære opgave er at regulere niveauet af sukker i blodet. Symptomerne omfatter vægttab, træthed, sult, sløret syn og et øget antal infektioner. For dem fodret op med konventionelle behandlinger, kan homøopatisk medicin give et svar.

Homøopatisk Medicin

Rådfør dig med en homøopatisk læge at afgøre, om din tilstand kan passende behandles gennem homøopatiske midler. Ifølge oplysninger fra National Center for gratis og alternativ medicin, er homøopatisk medicin karakteriseret ved princippet om "ligesom kur som" --- kort sagt, det homøopatiske middel for enhver tilstand er indgift af et stof, der ville udløse lignende symptomer i raske individer. Før man en homøopatisk kur mod diabetes, opmærksom på, at sikkerheden for mange typer af homøopatiske behandlinger ikke er blevet fuldt undersøgt, så pas på.

Homøopatiske midler for diabetes

Forstå de forskellige medikamenter, som du kan blive ordineret til en homøopatisk kur mod type II diabetes. Ifølge den homøopatisk medicin websted Hpathy.com, er der seks store elementer, der kan forsøgt at kurere diabetes: uran nitrat, phosophoric syre, fosfor, mælkesyre, Bryonia, og insulin. Alle disse er homøopatiske behandlinger for diabetes. Bemærk, at du ikke skal forsøge at selv at administrere nogle af disse elementer uden opsyn af en homøopatisk læge.

Homøopatisk Diet

Supplere din homøopatisk behandling med en carb-diæt for yderligere at behandle symptomerne på type II diabetes. Det betyder, at spise en kost, der indeholder kun langsomt fordøje kulhydrater såsom frugt, grøntsager og fuldkorn samtidig undgå hurtigt fordøje kulhydrater som raffineret mel og sukker. Beyond carb kontrol, skal du altid huske at spise en kilde til protein og umættet fedt med måltider, da dette vil bidrage til at øge fordøjelsen tid, hvilket yderligere reducerer niveauet af sukker i blodet.

Advarsler

Bemærk, at ukorrekt håndtering af type II diabetes kan føre til en række uønskede konsekvenser såsom slagtilfælde, hjerteanfald, koma og endda død. Derfor aldrig forsøge at bruge homøopatiske midler som en erstatning for din læge-ordineret receptpligtig medicin. Mens du sikkert kan forsøge at bruge homøopatiske midler i forbindelse med konventionel sundhedspleje (med samtykke fra din læge), bør du aldrig opgive konventionelle medicin i et forsøg på at behandle din tilstand strengt gennem homøopatiske midler.


        

Udgiv min kommentar