Fantacine.com

Hvad er årsagen Sugar Cravings i Diabetikere

Hvad er årsagen Sugar Cravings i Diabetikere


Sukker er den grundlæggende brændstof af celler. Men det betyder ikke, at vi er nødt til at spise sukkerholdige fødevarer. Kroppen producerer sukker den har brug for, kaldet glukose, fra alle de kulhydrater, vi spiser. Men hvis det glukose ikke er at komme til cellerne, kan en trang til sukker resultere. Hvad er årsagen til sukker cravings hos diabetikere er normalt ikke lavt blodsukker, men en manglende evne af celler til at udnytte blodsukker. Flere faktorer som fedme, insulinresistens og næringsstof mangel forstærke denne betingelse, over tid fører til udbrud af diabetes og skabe sukker cravings.

Cravings og Carbs

Cravings er kroppens måde at fortælle dig, at der mangler noget. I de fleste mennesker, trang til sukker og andre simple kulhydrater viser normalt deres blodsukker er for lavt, og deres celler bliver udsultet af brændstof. Men i en diabetiker, er dette ikke nødvendigvis tilfældet. Diabetes er en tilstand, hvor blodsukker ikke er effektivt udnyttet, enten på grund af utilstrækkelig produktion af insulin eller insulin-resistens. Så i en diabetiker cellerne udsultet og trangen til sukker er oprettet, men der kan meget vel være mere end nok sukker i blodet allerede som ikke bliver brugt.

insulinresistens

Type 2 diabetikere er modtagelige for unormalt højt indhold af blodsukker, fordi de har udviklet en tilstand kendt som insulinresistens. Normalt dette udvikler sig over årtiers spise forarbejdede fødevarer, der er høj i kulhydrater. Cellerne i kroppen opbygge en tolerance over for insulin og der er behov højere niveauer for effektivt metabolisere blodsukker frigivet fra fødevarer. Til sidst, bugspytkirtlen ikke er i stand til at opretholde insulin produktionen på de krævede niveauer. På dette tidspunkt, blodsukker forbliver unormalt højt i lange perioder og celler bliver udsultet.

Fedme

Efter kost, fedme er en af ​​de største faktorer, der fører til insulinresistens. Dette er fordi fedme tendens til at forårsage leveren til at producere overskydende glucose fra lagret fedt. Den ekstra glucose ind i blodet udover sukker og simple kulhydrater absorberes direkte fra kosten. Denne overskydende glucose fremskynder processen, der fører til insulinresistens, men ikke alle overvægtige personer i sidste ende udvikle tilstanden. Ikke desto mindre er fedme almindeligt anset en kausal faktor af diabetes og de sukker trang, der kan resultere.

næringsstof mangel

Type 2 diabetikere producerer høje niveauer af insulin som følge af deres insulinresistens og vedvarende højt blodsukker. Denne øgede insulinproduktion selv kan føre til fejl og mangler i andre vigtige næringsstoffer, især calcium og magnesium, som er afgørende for insulin produktion og sekretion. Disse mangler på næringsstoffer i igen kan føre til mad cravings, som kroppen udsultes af næringsstoffer, den har brug for.

Chrom Mangel

En anden forbindelse mellem insulin og udnyttelsen af ​​blodsukker er en særlig kemisk kaldet glukose tolerance faktor eller GTF, som er afgørende for den korrekte funktion af insulin. I det mindste nogle insulinresistens er krediteret til en mangel i glucosetolerance faktor. I sin kerne, GTF består af trivalent krom. Mange af de forarbejdede fødevarer, der er knyttet til diabetes er også lav i krom, så øget insulinproduktion parret med dårlig kost, kan føre til krom mangel, der styrker insulinresistens og sukker trang.


        

Udgiv min kommentar