Fantacine.com

Hvor længe tror skinnebenssmerter Last?

Skinnebenssmerter eller mediale tibia stress syndrom (mTSS), er en fælles sports-relaterede skader. Skinnebenssmerter findes oftest i sportsgrene, der inddrager en stor mængde løbe (fx atletik, fodbold eller rugby), selv om de kan opstå, når en person ikke er involveret i regelmæssige sport.

Historie

Skinnebenssmerter opstår, når skinnebenet muskler eller væv bliver betændt eller når senerne er såret. De er en del af en gruppe af skader kendt som "overbelastningsskader," hvilket betyder at de er tænkt til at blive skadet, da personen har overextended hans evner.

typer

Der er tre forskellige typer af skinnebenssmerter, som hver især dikterer, hvor smerten føles. Den første type, posterior skinnebenssmerter, forårsager smerte i skinnebenet nederste inde. Den anden type, forreste skinnebenssmerter, forårsager smerte i skinnebenet øverste udenfor. Den tredje type, Boney skinnebenssmerter, forårsager generelle smerter i skinnebenet.

Tidsramme

Skinnebenssmerter kan vare fra en til seks uger, og endnu længere, hvis det berørte område ikke gives passende tid til at hvile og reparation. Hvis smerten ikke er forsvundet inden for flere uger, bør en læge konsulteres. Tilkald straks læge, hvis smerten er svær at udelukke andre betingelser eller skader.

Egenskaber

En særdeles stram akillessene eller svækket ankel muskler kan også bidrage til skinnebenssmerter.

Behandling

Skinnebenssmerter kan behandles ved flormelis området, indpakning benet i en bandage, anti-inflammation medicin og gennem stretching og reduceret udøve (især svømning).


        

Udgiv min kommentar