Fantacine.com

Energi & Brain Kemi Support Mens der i Recovery

Energi & Brain Kemi Support Mens der i Recovery


Mens inddrive fra sygdom, en operation eller psykiske krise, er det nødvendigt at opretholde din energi niveau samt en sund hjerne kemi balance. Dette kan ske gennem fokus på ernæring og om muligt motion.

Ernæring

Spis sundt. Sukker findes i forarbejdede fødevarer samt fødevarer, der bliver til sukker i kroppen - såsom alkohol og raffineret flour-- sommetider giver et hurtigt briste af energi, men kan også dræne din krop af energi. Kemien af ​​din hjerne kan blive påvirket, hvilket kan bidrage til depression og andre vanskeligheder.

Dyrke motion

Udfør en form for motion dagligt. Dette kan hjælpe både din krop, dit sind og din energi niveau. Efter operationer, den Carilion Clinic tilskynder aerob motion som spadsereture. Walking er godt for depression og humør ", og det er gratis". Dumbell træning med lette vægte kan være af værdi efter en operation.

Kosttilskud

Mange læger anbefaler en god multi-vitamin. The American Cancer Society nævner B-kompleks i forbindelse med energi og depression. Jerntilskud kan opbygge blod før og efter en operation.

Narkotikamisbrug Recovery

Liget af en narkoman kan ofte være udtømt af nødvendige næringsstoffer, og ernæring kan have været forsømt. Der er behov for mad med højt næringsværdi. Undgå kaffe og andre high-koffein drikkevarer. Prøv at spise fuldkorn, og med alle midler, undgå alkohol.


        

Udgiv min kommentar