Fantacine.com

Sådan Care For et barn med en brækket kraveben

Sådan Care For et barn med en brækket kraveben


Clavicula eller kravebenet, forbinder brystbenet, almindeligvis kendt som brystbenet, til bovbladet, eller skulderblad. En kravebenet sidder på hver side af brystet, lige under halsen. Denne knogle kan brydes fra et traume, såsom et fald, og ofte såret i barndommen. Hos børn, kraveben skader typisk helbrede med tre til seks ugers immobilisering i en slynge eller en figur 8 tandbøjle. Denne type splint stropper omkring forsiden af ​​hver skulder, krydser over og under skuldrene for at danne en "X" eller sidelæns figur-8 på tværs af øverste del af ryggen for at holde skuldrene i en stabil position. Pleje af et barn med en helbredende kraveben kan være udfordrende.

Instruktioner

1 Administrer dit barns smerter ved at anvende en pose is over kraveben område flere gange hver dag. Hold isen på plads i 20 minutter og tillade en time før isen bruges igen. Administrer smertestillende medicin på regelmæssig basis, i henhold til produktets anvisninger for de første 2 til 3 dage efter skaden. Smerter bør gradvist aftage som knoglen heler. Monitor for øgede klager over smerter eller eventuelle bump, der vises på kravebenet. Disse symptomer kan indikere, at knoglen er skiftet ud af stedet. Hvis dette sker, skal du straks underrette lægen.

2 Assist dit barn med dressing, bad og påklædning for at beskytte den helbredende knogle. Placer armen på den skadede side ind i skjorte først med armen hængende ned af barnets side. Ikke bringe barnets arm op over hovedet. Yde bistand med badning for at undgå brug af armen på den skadede side. For at fjerne en skjorte, tage den skadede arm ud først, derefter bringe det over hovedet, og til sidst ned over den skadede side med armen hvilende på barnets side. Sæt slynge eller Figur 8 skinne på dit barn umiddelbart efter, at han er klædt.

3 Begræns dit barns fysiske aktivitet i løbet af helingsprocessen for at forhindre yderligere skade på hendes kraveben. Opmuntre hende til at bruge sin hånd, og til at bøje og rette albuen for at forhindre disse samlinger fra stramning under immobilisering periode. Assist hende med skulder øvelser som anvist af lægen eller rehabilitering terapeut for at bevare fleksibiliteten uden at kompromittere den helbredende knogle.

4 Arranger til skole arbejde skal være afsluttet hjemme, indtil dit barns smerte er godt forvaltet. Begræns skole aktiviteter som fitness, fordybning og sport, indtil lægen har ryddet barnet til at deltage. Anmod bistand i skolen til at bære bøger, tage noter og for tidlig løsladelse fra klasser til at reducere sin chance for at blive stødt på gangen.

5 Opfølgning med lægen som anbefalet, hvilket typisk efter 3 eller 4 ugers immobilisering. Barnet vil have en anden X-ray at kontrollere den helbredende status kraveben. Fuld aktivitet genoptages, når knoglen er fuldstændig helet. Nogle ømhed vil forekomme, men hvis hun klager over skarp smerte, der er et tegn på, at noget kunne være galt. I så fald, skal du kontakte lægen.

TIPS

  • Vær tålmodig med dit barn, er de i en masse smerte.
  • Husk at sørge for, sejlet er korrekt slidt, selvom det kan være ubehageligt det kan forårsage forkert healing.

        

Udgiv min kommentar