Fantacine.com

Hvad er årsagerne til hovedfærdselsåren Udvidelsen?

Hvad er årsagerne til hovedfærdselsåren Udvidelsen?


Udtrykket "hovedfærdselsåren udvidelsen" er en lægmands udtryk til at beskrive en aorta aneurisme. Den grundlæggende årsag til denne bule i aortavæggen er en tilstand kendt som åreforkalkning.

Betydning

Aorta er den vigtigste arterie i kroppen transporterer blod fra hjertet, gennem maven, og derefter dividere ind hvert ben. Når aorta væg er svækket, kan det forstørre, eller ballon, i en aortaaneurisme.

Identifikation

"Aorta udvidelser kan være arvelig eller forårsaget af skade, infektion eller en medfødt svaghed i bindevævet i arterievæggen," ifølge Dr. Donnica Moore. "Cigaretrygning, højt blodtryk, eller tilstopning og hærdning af arterierne (åreforkalkning), kan gøre tilstanden værre."

åreforkalkning

Åreforkalkning er en ophobning af fedtstoffer, der tilstopper foring af arterierne. Sammen med rygning, denne betingelse hærder arterierne, hvilket gør dem mindre fleksible og mere modtagelige for aneurisme udvikling.

Behandling

Medicinsk opmærksom på årsagerne til hovedfærdselsåren udvidelsen er altafgørende. "Behandling for aneurismer er vigtigt, fordi de kan briste eller brud, der forårsager alvorlige indre blødninger og, hvis de ikke behandles, død," siger Baylor University College of Medicine.

Forebyggelse / Solution

Behandling vil omfatte medicin til at sænke kolesterol og højt blodtryk. "Det er meget vigtigt, at de, med aorta sygdom ikke ryger enten aktivt eller passivt," ifølge Cedars-Sinai Heart Institute. En fedtfattig kost vil skulle iværksættes.


        

Udgiv min kommentar