Fantacine.com

Sådan Set mål at komme sig Anoreksi

Sådan Set mål at komme sig Anoreksi


Patienter i restitution efter de fysiske og psykiske konsekvenser af anoreksi nødt til at sætte opnåelige mål. Anoreksi er en sygdom, der ikke kan elimineres ved en enkelt stof eller et mirakel terapi, der fjerner dårlige opfattelser af selvopfattelse. En række kort- og langsigtede mål kan hjælpe dig med at genoprette fra anoreksi og samtidig bygge en sund mængde selvværd.

Instruktioner

1 Opbyg din krops udholdenhed og styrke med en rimelig sæt motion mål. Du bør træne 5 dage om ugen, vekslende mellem letvægts arbejde og hjerte-kar-øvelser. Få en gratis konsultation fra en træner om en gradvis stigning i øvelse, der ikke vil skade dine fremskridt.

2 Sæt et mål at øge din kalorieindtag gradvist som du gendanne fra anoreksi. De fleste læger vil være enige, at en afbalanceret kost bestående af 1.500 kalorier er nødvendig i de tidlige stadier. I de senere faser af nyttiggørelse, bør din kost mål føre dig til at spise 3.000 kalorier om dagen for at tage på i vægt.

3 Udføre målet om at spise små måltider hver dag for at bygge din kropsvægt op samtidig styrke din selvtillid. Du skal forbruge dit daglige kalorie behov i fem-til-syv mindre måltider for at holde energiniveauet højt hele dagen.

4 Opretholde en Tidende positive tanker om dit udseende og handlinger, mens du gendanne fra anoreksi. Du bør gøre mindst én post hver dag ved hjælp af positivt sprog om noget, du opnået at opbygge dit selvværd.

5 Reducer antallet af gange, du måle din vægt i løbet af ugen som en af dine recovery mål. Anoreksi patienter vil måle vægten flere gange om dagen. Du bør langsomt trække dig væk fra skalaen, indtil du kontrollere vægten kun en gang om ugen.

6 Eliminer fødevarer ritualer, der er udbredt blandt anoreksi-patienter. Du bør gradvist fjerne ritualer, såsom at skære din mad overdrevent og prøvesmagning fødevarer uden at synke, der hjælper dig med at undgå at spise.

7 Lær mål-indstilling metoder til kolleger anoreksi patienter i lokale støttegrupper. Du kan bruge filosofier andre anorektiske patienter som redskaber til at revurdere dine mål og teste dine antagelser om anoreksi.

TIPS

  • Revurdere dine mål ved hjælp af nære venner på en regelmæssig basis. Anoreksi patienter nødt til at se tilbage på resultaterne af deres daglige mål med en objektiv øje at holde deres langsigtede mål realistisk. Dine venner og læge kan give et overblik over dine resultater til at hjælpe dig med at holde motiveret som du gendanne.

        

Udgiv min kommentar