Fantacine.com

Testikel brok Symptomer

Testikel brok Symptomer


Ulige buler omkring testiklerne betyder ikke nødvendigvis, at der er noget galt med dine testikler. Det kunne være en brok. Brok opstår, når kroppens organer skubber gennem en åbning i væggene omkring organerne. Den mest almindelige organ for at dette kan ske med er, når tarmene trænge igennem svage punkter i bugvæggen og give sig til kende gennem buler i maven, scrotum, lår, side og underlivet. De brok, der gør sig mærkbar omkring testiklerne er lyskebrok, som også er de mest almindelige abdominale væg brok.

lyskebrok

Lyskebrok forekommer i lysken, hvor låret møder kroppen og findes hos mænd med en hastighed 25 gange højere end kvinder. Selvfølgelig vil kvinder ikke oplever brok i deres testikler, men der er to typer af lyskebrok: direkte og indirekte. Mens begge typer kan forårsage buler omkring testiklerne, det sker næsten altid med indirekte lyske brok og sjældent med direkte lyskebrok.
.

Indirekte lyskebrok

Indirekte lyskebrok begynde, når tarmene skubbe gennem bugvæggen ved at følge stien af ​​testiklerne, da de i pungen under fosterudviklingen. Selvom denne vej normalt lukker før fødslen, det efterlader et svagt område i maven. Denne type brok viser sig generelt ved en bule omkring testiklerne.

Direkte lyskelymfeknuder brok

Direkte lyskebrok begynder nær stedet for en indirekte lyskebrok, men ikke langs testikel sti. I stedet skubber gennem et nærliggende sted, hvor den abdominale væg er naturligt tyndere. Denne type brok viser sjældent sig omkring testiklerne, men det sker.

Symptomer

Mange gange brok vil vise nogen symptomer. Den usædvanlige bule omkring testiklerne fra en lyskebrok er normalt den mest mærkbare tegn på, at du har et problem. Den brok bule kan gøre ondt, men ikke være smertefuldt eller det kunne være meget mørt. Mens mange ting kunne producere sådanne buler, hvis den vokser i størrelse, når du står eller stamme, er det sandsynligvis en brok. Et andet tegn på en brok er, at det kan skubbes tilbage inde i maven. Dette kaldes reducere.

danger Signs

På grund af forviklinger med andre organer og væv, kan nogle brok ikke reduceres. Disse brok er mere smertefuldt og kan forårsage tarmobstruktion, kvalme og opkastning. Faren med disse brok er, at blodforsyningen kan skæres væk. Brok vil være smertefuld og ømme hvis dette er tilfældet. Den person med brok kan se og føle syg, selvom personen ikke vil have en feber. På dette punkt har brok blevet en medicinsk nødsituation, der kræver operation.


        

Udgiv min kommentar