Fantacine.com

Hjem afhjælpe for en Sinus obstruktion

Bihulebetændelse opstår, når dine bihuler bliver smittet. Når hævede, bliver det svært for slim at dræne ordentligt og nasal passage kan blive blokeret. Almindelige symptomer på en sinus obstruktion omfatter åndedrætsbesvær, hovedpine og tryk i ansigtet. Men nogle gange antibiotika er nødvendige for at helbrede bihulebetændelse, kan et par gode hjem retsmidler være nok til at slippe af med det.

Omsorg

Det vigtigste ved behandling af en sinus infektion er at passe godt på dig selv. Du skal sørge for, at du får en passende mængde søvn hver nat. Resting er den bedste måde at give din krop til at bekæmpe enhver form for infektion. Også vigtigt er at sikre du drikke masser af vand eller juice. Drinking væsker vil spile de dele af næsehulen, der producerer slim og tillade det at dræne bedre. Mens du har bihulebetændelse, ikke drikke alkohol eller kaffe. Disse drikkevarer kan dehydrere dig og alkohol fremmer også hævelse af nasal foring.

Varme

Brug varme og damp er en anden god måde at behandle en sinus infektion. Placer nogle kogt tjeneren i en stor skål, lægge et håndklæde over hovedet og sænk den over skålen, fældefangst dampen inde. Den varme damp vil hjælpe løsne de blokerede slim. Også anvendelsen af ​​en varm komprimere omkring næsen er en god måde at lindre smerter. Dækker din næse og øjne med en våd, varm klud kan bidrage til at stimulere dræning og mindske smerter.

Andre Behandling

Brugen af ​​en Neti pot eller en squeeze flaske kan hjælpe dig skylle ud blokeringen i din sinus hulrum. Brug af saltet vand, inhalerer den opløsning i et næsebor og lade det løbe ud på den anden side. Dette middel, også kendt som nasal lavage, fungerer også som en forebyggende foranstaltning for fremtidige infektioner. Endelig, når sove, så sørg for dit hoved er forhøjet. Dette kan opnås ved at placere to puder under hovedet. Hvis vippes nedad, bihuler derefter få en chance for at dræne i løbet af natten.


        

Udgiv min kommentar