Fantacine.com

Om ikke-behandlelige Brain Cancer

Kræft i hjernen kan have oprindelse i hjernen eller være resultatet af kræft fra andre steder i kroppen, der bevæger sig (eller metastaserer) ind i hjernen. Mens der er mange behandlingsmuligheder, desværre er der nogle hjerne kræft, der er simpelthen ikke behandles. Mange faktorer er set på når ankommer til den konklusion, at en hjerne kræft er ubrugeligt: ​​størrelsen og placeringen af ​​kræft, sundhed og patientens alder, samt risici for patienten.

tumorstørrelse

Størrelsen af ​​en bestemt ondartet tumor (kræft i hjernen) kan få det til at være ubrugeligt. For eksempel, hvis tumor er meget lille og er indlejret i hjernen i et område, der ikke er i stand til at blive nået kirurgisk (og ville skade patientens evne til at fortsætte med at fungere normalt), end læger nogle gange ikke har andet valg end at ikke operere. Ligeledes, hvis kræften vækst er altfortærende i hjernen - hvilket gør det næsten umuligt at fjerne det hele med succes, uden komplikationer eller eliminere kræft fortsatte effekter - det anses for ikke-behandles.

Tab i Standard of Living

Nogle hjernecancere vokser på områder, der gør det umuligt at udføre operationen til fjernelse af tumoren uden også at gøre permanent skade på det berørte område. For eksempel, hvis tumoren er for nær (eller dyrkning på) den visuelle cortex område vil de synstab være resultatet af kirurgi. Hvis kræften er nær auditive nerver, kunne den Lidende være i risiko for tab af hørelse, hvis operation er udført. Frygt for at miste en vis levestandard, uden nogen garanti for succes fjerne alle kræft, kan motivere enkeltpersoner og deres læger til ikke at behandle kræft.

Sundhed

Læger er nogle gange ude af stand til at behandle hjerne kræft i personer, der er i meget dårligt helbred fysisk, eller som lider af sygdomme og tilstande, der ville nødvendiggøre, at kirurgi eller strålebehandling ikke anvendes til at bekæmpe kræft i hjernen. Nogle eksempler ville være ældre eller andre med meget dårlig hjerte sundhed, såvel som dem, der allerede lider af en form for hjerne komplikationer som følge af anfald eller Alzheimers.

Alder

Alder er en faktor i kræft i hjernen potentielt være ikke-behandles. En lille barns hjerne kræft kunne være ubrugeligt på grund af den behandling virkning ville have, hvis tumor størrelse og placering antyder store komplikationer. Ligeledes er dette også tilfældet for de ældre.

Potentiel

Nye fremskridt på det medicinske område sker hver dag. Derfor er der altid håb, at en dag i fremtiden vil der være en behandlelige løsning for alle hjerne kræft.


        

Udgiv min kommentar