Fantacine.com

Sådan Gør Herbal Hot Packs til bihulerne

Sådan Gør Herbal Hot Packs til bihulerne


Sinusitis er en tilstand, hvor bihulerne bliver betændt skyldes bakteriel, fungal eller viral infektion. Sinusitis symptomer omfatter dårlig ånde, tab af lugtesans, feber, hovedpine og ondt i halsen med næseflåd. Denne tilstand kan være akut eller alvorlig. Naturlægemidler varme pakninger hjælpe med at lindre bihulebetændelse som aromaer kan dulme næse og lindre irritation og hævelse. Du kan købe din egen urte pakker eller gøre dem selv, tilpasse dem til dine behov.

Instruktioner

1 Bland dit valg af tørrede urter og hårde tørre kerner. Disse elementer er de fyldstof ingredienser til din urte varme pack. Echinacea, pebermynte, lakrids, ingefær, kanel, tea tree og brændenælde er rapporteret til at afhjælpe problemer med bihulerne, ifølge Karyn Siegel-Maier fra Herbal Musings.

2 Skær to 8-by-4 tommer stykker fra stoffet. Placer disse to stykker fladt på et bord og pin sammen de rigtige sider af stoffet - siderne, der vil blive udsat, når din urte pakke er færdig. Pin disse stykker ned til bordet.

3 Sy en 1/2-inch søm langs tre af de fire sider af stoffet, der forlader den fjerde side åben for udstopning pakken. Sy både de længere 8-tommer sider og en kortere 4-inch side. Fjern hvert pin som du syr forbi det, og fastgør stiften på et sikkert sted.

4 Vend stoffet af dit delvist syet urte pack højre side ud. Tragt urten og korn blandingen gennem den åbne ende. Stop fylde din pakke, når det er op til 1/2 tomme fra toppen af ​​pakken.

5 Tuck i kanterne af plantestoffer pack. Sy åbningen lukket med en nål og tråd, og sørg for at fastgøre lukning med flere tacking sting før snipping tråden.

6 Placer urte varme pack i mikroovnen og varme det i op til 2 minutter. Fjern den fra mikroovnen og læg det forsigtigt på tværs af de berørte bihuler. Lad det på plads, indtil det køler.

TIPS

  • Slap mens du bruger en urte varme pack; det øger beroligende egenskaber.
  • Vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige urter, der passer til din smag. Hvad der virker for man ikke nødvendigvis arbejde for alle.
  • Denne information er ikke beregnet til at behandle, diagnosticere eller helbrede enhver medicinsk lidelse. Tal med en læge eller læge, før du prøver at helbrede eventuelle sundhedsmæssige problemer, herunder sinus betingelser.
  • Vedvarende sinus problemer kan kræve lægehjælp.

        

Udgiv min kommentar