Fantacine.com

Hvordan skal man behandle Post-War Stress

Hvordan skal man behandle Post-War Stress


Efterkrigstiden Stress gik igennem mange navne i fortiden. De plejede at kalde det "granatchok" og "kamp træthed." Med Vietnam-krigen, Efterkrigstiden Stress kom til at hedde "post-traumatisk stress disorder." Dette er en måde det menneskelige sind forsøger at komme til livs med en nylig - eller tidligere - ekstremt stressende begivenhed. Normalt er denne form for begivenhed udfordrer ens forståelse af virkeligheden.

Instruktioner

1 Vide, at du kan have efterkrigstidens stress, hvis du oplever en masse vrede, depression, angst eller enhver anden form for stress-relaterede følelser. Søge hjælp så hurtigt som muligt, hvis du føler dig anderledes og stresset efter en nylig kamp relateret engagement.

2 Prøv at tage sig af det, så snart du har mistanke om, at du kan have efterkrigstidens stress. Få med en terapeut, der har specialiseret sig i efterkrigstidens stress så hurtigt som muligt. Lad alle dine følelser kommer til fronten, og lad terapeuten gøre, hvad hun kan for at hjælpe dig.

3 Prøv at engagere din efterkrigstidens stress ved at besøge en psykoterapeut. Denne person har flere tricks i posen for at hjælpe dig frasortere kilderne til dine problemer. Når du kommer til rødderne, kan psykoterapeut kan hjælpe dig helbrede.

4 Tag efterkrigstidens-stress receptpligtig medicin. Du er psykoterapeut ville være i stand til at identificere, hvilke du har brug for. Giv dem tid til at træde i kraft.

5 Deltag i en veteraner gruppe som en del af din kortsigtede og langsigtede indsats mod efterkrigstidens stress. Dette er en gruppe af mennesker, der har haft den samme eller lignende oplevelse i kampzonen. Når du finder ud af, at du ikke er alene, at andre som du går igennem dette, du finder det lettere at få dine følelser ud. Og for at lære af andre, hvordan de har at gøre med efterkrigstidens stress.


        

Udgiv min kommentar