Fantacine.com

Hvordan at vide, hvis du har brug for seler

Hvordan at vide, hvis du har brug for seler


Der er et utal af grunde, både kosmetiske og sundhedsrelaterede, at folk vælger at gå igennem ubehaget af at have seler. Hvis udseendet af dit smil får dig til at overveje seler, er det vigtigt at vide, at det meste af tiden, behøver skæve tænder ikke forårsage langsigtede problemer for de fleste mennesker. Du kan søge efter bestemte faktorer, når det bestemmes, om dit helbred og velbefindende påvirkes af dit smil.

Instruktioner

1 Bestem hvis dine skæve tænder volde dig smerte. Dette omfatter hovedpine, ryg smerter, og endda smerter i leddene i din kæbe.

2 Tjek dig selv for en under-bid: når underkæben er længere end overkæben, og rager frem. Clamp dine tænder og smil ind i et spejl. Hvis du ikke kan se alle dine øverste fortænder, kan du have en under-bid.

3 Kontrollér dig selv for en over-bid. Dette er det modsatte af en under-bid. Du vil ikke være i stand til at se alle dine forreste nederste tænder, når du smiler.

4 Bestem hvis du ofte lider af en dårlig mave. Dette kan være relateret til tænder, der ikke er linet op korrekt, hvilket gør det umuligt at grundigt tygge maden.

5 Undersøg, om du har vejrtrækningsproblemer, når du sover. Dette gælder især hos ældre personer, og kan være forårsaget af en dårlig palet konstruktion.

TIPS

  • Hvis du er selvstændig bevidst om dit smil, men har ingen sundhedsmæssige problemer forbundet med dine tænder, få seler er en fantastisk måde at øge din selvtillid.
  • Seler er dyre. Diskuter betaling planer på forhånd med din valgte orthodontist.

        

Udgiv min kommentar