Fantacine.com

Sådan Lose Central mave Fat

Sådan Lose Central mave Fat


The Natural Health Website for kvinder, at overskydende mave fedt øger risikoen for visse sygdomme hos både mænd og kvinder, såsom kræft, hjertesygdomme, slagtilfælde, diabetes og højt blodtryk. At miste mave fedt er derfor vigtigt for dit helbred. Du kan gøre crunches og sit-ups, men hvis du har fedt omkring din talje, vil dine tonet mave muskler kun skjult af fedt. Du har brug for en flerstrenget tilgang til at slippe af med denne stædige maven fedt.

Instruktioner

1 Undgå junkfood og sænke dit indtag af sukker. Junk food, såsom cookies og kager, indeholder en masse sukker og forårsager dit blodsukker til at stige hurtigt. Det resulterer også i en forøget appetit og reduceret fedtforbrænding.

2 Forbruge langsomt-fordøjet kulhydrater såsom havregryn, hel-hvede brød og brune ris i stedet for simple kulhydrater såsom hvidt brød og hvide ris. Omfatte magert protein, såsom kylling og fisk, og fylde op på frugt og grøntsager. Læs varedeklarationer og se efter fødevarer med umættede fedtstoffer, såsom olivenolie og rå nødder, i stedet for mættet fedt, der øger dit kolesteroltal.

3 Spis ofte, så dit stofskifte bliver ved at arbejde hele dagen, og du er ikke sandsynligt, at give efter for cravings. Forbruge fem til seks mindre måltider om dagen, i stedet for tre store måltider.

4 Undgå frigivelsen af stresshormonet cortisol, ved at holde dig afslappet og stress-fri. Ifølge University of New Mexico hjemmeside, er cortisol forbundet med overskydende fedt gain omkring taljen.

5 stimulere dit stofskifte til at forbrænde fedt og kalorier ved at gøre mindst 45 minutter af hjerte-kar-motion tre dage om ugen. Vælg mellem øvelser såsom løb, svømning og cykling.

6 Medtag styrketræning øvelser til din træning rutine, for at holde din krop tonet og for at mindske fedt fra hele kroppen. Udfør lunges og squats for dine ben; biceps krøller og triceps extensions til dine arme; og push-ups og brystet presser til din overkrop.

7 Spænd dine mavemuskler ved at gøre øvelser, der er målrettet maven. Medtag side bøjninger for dine obliques; crunches til din øvre mavemuskler, og omvendt crunches til din lavere abs. Fokus på formen i stedet for, hvor mange gentagelser du kan gøre. Tilføj en udfordring ved at udføre maveøvelser på en ustabil overflade, såsom en stabilitet bold.


        

Udgiv min kommentar