Fantacine.com

Kan jeg blive gravid To dage før min periode?

Selv om det ikke er det mest sandsynlige tidspunkt, at du ville blive gravid, er det muligt at blive gravid to dage før menstruationen er forfalden. Mange faktorer spiller ind forudsigeligheden af ​​en kvindes periode, og hvis hun venter sit periode at følge et regelmæssigt mønster, hun kan blive overrasket, når hendes krop ændrer rutine, ægløsning lige før hun forventede hendes periode at ankomme.

Cycle Variationer

Ifølge den amerikanske Graviditet Association, vil de fleste kvinder ægløsning sted fra 17 til syv dage før deres begynder. Cyklus længde og ægløsning tid kan variere meget fra kvinde til kvinde eller fra måned til måned, dog. Disse variationer betyder, at mens det ikke er typisk, at en kvinde ville ægløsning to dage før hendes periode er planlagt til at ankomme, det er muligt.

uregelmæssig menstruation

En kvinde kan have uregelmæssige perioder på grund af overdreven vægt gevinst eller tab, stress, medicin eller for meget motion. Hvis en kvinde har en uregelmæssig cyklus en måned kan hun ægløsning to dage før hendes forventede periode og blive gravid.

Anslået vs. Ankomsttid

Hvis du skulle ægløsning to dage før menstruationen skulle ankomme og du ikke blive gravid, du sandsynligvis ville have en senere periode denne måned på grund af den senere ægløsning tid. Din periode ville ikke være kommet, når du anslået, at det ville ankomme. Det betyder, at det er muligt at blive gravid to dage før du troede din menstruation ville ankomme, men det er ikke sandsynligt, at du vil få ægløsning to dage før din faktiske periode.

Sporing ægløsning

Der er mange måder at mere præcist spore ægløsning end ved udelukkende at forlade sig på datoer. Disse omfatter kontrol basal kropstemperatur, cervikal slim, og ægløsning prædiktor kits.

Forebyggelse

På grund af så meget variation i ægløsning tid og andre faktorer, forsøger at spore ægløsning kan være en mindre effektiv form for prævention. For den bedste graviditet forebyggelse vil du ønsker at benytte en alternativ præventionsform.


        

Udgiv min kommentar