Fantacine.com

Lever Splash Skin Disorder

Lever splash hudlidelse er en misfarvning i huden ofte på områder af kroppen er mest udsat for solen. Ekstra melanin er naturligt skabt for at beskytte de dybere lag af huden, og hvis det begynder at generere en højere intensitet end hvad der er normalt eller bliver grupperet under huden, vises misfarvning i pletter på kroppen.

Identifikation

Lever splash er pletter, som kan være brun, sort eller grå i farven, kan variere i størrelse og er generelt fladt på huden.

Overvejelser

Udseendet af leveren splash kan også være ledsaget af tør og ru hud, tyndere hud, dybe rynker og røde vener på ørerne, kinder og næse.

Advarsel

Selvom det kan tage år for solen til at forårsage en hudsygdom som lever splash vises, enhver kontakt med ultraviolet lys betyder produktionen af ​​melanin vil fremskynde.

Misforståelser

Selvom misfarvning kan være grimme, lever splash hudlidelse alene ikke nødvendigvis skadeligt for kroppen og behøver ikke at være lægeligt behandlet, hvis der er mistanke om en anden hudlidelse.

Forebyggelse / Solution

Fastholdelse minimal sol eksponering på huden, iført beskyttende beklædning og anvende solcreme vil bidrage til at undgå tilfælde af lever- stænk. Hvis hudlidelse allerede optræder på en persons legeme, er der topiske cremer, laser behandlingsformer og kemiske peels, der kan hjælpe fade ud områderne ekstra melanin.


        

Udgiv min kommentar