Fantacine.com

Hvilke oplysninger bør indgå i omfattende evalueringer?

Hvilke oplysninger bør indgå i omfattende evalueringer?


Omfattende evalueringer, eller omfattende psykiatriske evalueringer, som de undertiden kaldes, er en intensiv, grundig mental sundhed og / eller udviklingsmæssige rapporter. De anvendes af sundhedspersonale til at identificere psykiske problemer og adfærd spørgsmål i både børn og voksne.

Medicinsk historie

Først og fremmest er en sygehistorie interview indgår i en omfattende evaluering. Have oplysninger om fysiske problemer spiller en stor rolle i fastlæggelsen diagnoser og skelne udviklingsmæssige forsinkelser fra fysiske begrænsninger.

Lab Work

I mest omfattende evalueringer, er resultaterne af lab arbejde inkluderet. Tests kan omfatte kontrol for stofmisbrug, på udkig efter genetiske anomalier, der kan påvirke mental sundhed eller hjernens funktion og etablere en baseline for senere sammenligninger efter psykiatrisk medicin føjes til en patients liv.

Psykiatrisk interview og observationer

Det vigtigste aspekt af en omfattende evaluering er også den mest omfattende. En psykiatrisk interview vil blive gennemført. Patientens adfærd vil blive observeret. Evaluator omfatter sine observationer, virkningerne af adfærd, samt en psykiatrisk vurdering og diagnose.


        

Udgiv min kommentar