Fantacine.com

Hvordan til at tabe på Five Factor Diet

Hvordan til at tabe på Five Factor Diet


Den seneste hot kost i Hollywood er de fem Factor Diet. Kosten er designet af celeb træner Harley Pasternak, der har arbejdet med Halle Berry og Orlando Bloom. The Five Factor Diet kan hjælpe dig tabe uønsket pounds.

Instruktioner

1 Spis 5 små måltider om dagen. Du bør spise hele dagen for at undgå overspisning ved tre sæt måltiderne.

2 Tilføj fedtfattig protein til hver af dine måltider. Den grundlæggende protein i hver af dine måltider bør være en form for kylling, fisk eller kalkun.

3 Vedlæg fuldkornsprodukter kulhydrater i din menu. The Five Factor Diet er ikke et kulhydrat-fri kost. Du bør tilføje komplekse kulhydrater til hvert måltid.

4 Forbruge en masse fiber. Du får en masse af dine fiber krav fra hele korn brød, frugt og grøntsager, du spiser, mens du følger Five Factor Diet.

5 Stedfortræder sunde fedtstoffer til olier og smør. Udskift den traditionelle fedtstoffer, som du bruger til at tilberede dine måltider med sundere alternativer såsom olivenolie.

6 Eliminer sukker fra din kost. Folk traditionelt overspise i sukker ved at drikke højt sukkerindhold drikkevarer, såsom regelmæssig sodavand. Sats på en sukker-fri drink på måltider i stedet.

TIPS

  • Der er også en fem Factor motionsplan, der bør indgå i din kost. Der er 5 øvelser af 5 minutter hver. Følg regime 5 dage om ugen.
  • Opskrifterne indgår i Five Factor Diet tager mindre end 5 minutter og involverer 5 ingredienser eller mindre.

        

Udgiv min kommentar