Fantacine.com

Hærder til svedige fødder i sko

Den medicinske betegnelse for svedige fødder er plantar hyperhidrosis. Denne lidelse kan lyde fjollet, men det kan være meget oprørende for dem, der lider af det. Når skoene er placeret på fødderne, de begynder at glide rundt fra den ekstra sved. Dette kan ikke blot skabe forlegenhed, hvis det er bemærket, men det kan også forårsage en glide og falde. Flere typer af retsmidler er tilgængelige.

Opblødning i Tea

Te vil arbejde for at slippe af sved, så du kan bære dine sko komfortabelt. Te virker, fordi det indeholder garvesyre, som er naturlige astringerende. Få en gryde til at suge dine fødder i. Kog en liter vand og placere fem teposer i det. Vent 10 minutter. Hæld det i fodbad og derefter tilføje en anden kvart koldt vand. Sæt nu dine fødder derinde i en halv time. Tør dem ud og derefter gentage denne procedure en gang om dagen, indtil du begynder at lægge mærke til mindre sved, når du bære dine sko.

Foot Powder

Foot pulver er designet til at opsuge overskydende sved i dine fødder og holde dem tørre, hvis de anvendes på en regelmæssig basis. Stærke pulvere til svedige fødder er tilgængelige på apotekerne. Du kan også lave din egen. Grind koriander, lakrids og ingefær sammen til dannelse af et pulver. Disse ingredienser indeholder naturlige antibiotika for at holde dine fødder fra svede voldsomt og lugte. Uanset hvilken pulver, du foretrækker at bruge, gnid det ind på hver fod en gang om dagen.

sko Indsætter

Summer Soles gør en sko insert at helbrede dine svedige fødder. Skræl opbakning off af indsatsen og holde det til din sko. Den eneste ulempe er, at du skal købe et par sko skær for hvert par sko du ejer. Disse skær holde dine fødder kølige mens absorbere overskydende sved. Dine fødder vil ikke længere glide rundt i en sko du slid.


        

Udgiv min kommentar