Fantacine.com

L-Tyrosin Information

L-Tyrosin er en aminosyre, som også er kendt som et protein byggesten. Det er en form for ikke-essentiel aminosyre, hvilket betyder, at de kan gøres i kroppen. Det kan opnås gennem kosten eller kosttilskud. Kroppen sætter L-Tyrosin sammen ved at kombinere phenyalanin med en anden forskellig aminosyre. Denne aminosyre er afgørende for strukturen af ​​de fleste af kroppens proteiner.

Sundhed betingelser

Denne aminosyre gavner flere typer af medicinske tilstande på grund af sit forhold til neurotransmittere. Det kan hjælpe betingelser, herunder depression, forskellige andre humør disordersand Parkinsons sygdom (en neurologisk sygdom). Det kan også hjælpe med at administrere demens, såsom Alzheimers sygdom.

phenylketonuri

Phenylketonuri er en sjælden sygdom, hvor babyer er ude af stand til at nedbryde phenylalanin, som er en aminosyre. Denne tilstand kan bringe over alvorlige handicap. Begrænsning phenylalanin (gennem kosten) på grund af denne tilstand kan forårsage mangler PKU. Tager L-tyrosin kosttilskud kan hjælpe denne sag.

Kom L-Tyrosin

Bortset fra at tage kosttilskud, der består af L-Tyrosin, kan det også ekstraheres naturligt gennem kosten. Nogle fødevarer, der indeholder L-Tyrosin omfatter havre, hvede, fisk, kød og mejeriprodukter.

andre anvendelser

L-Tyrosin bruges ofte som et antidepressivt, generelt når de kombineres sammen forskellige andre urter og næringsstoffer, der har træk, der kan hæve humøret. Det kan også hjælpe til at undertrykke appetitten og hjælpe med vægttab, da det kan bringe over udgivelsen af ​​cholecystokinin - et hormon, der kan undertrykke appetitten.

Bivirkninger

Denne aminosyre kan også bringe over flere forskellige bivirkninger, som omfatter rastløshed, søvnløshed, overstimulation, nervøsitet og angst. Høj dosering mængder kan bringe over bivirkninger som hjertebanken og uregelmæssig puls (også kendt som arytmi).


        

Udgiv min kommentar