Fantacine.com

5-Hour Energy bivirkninger

De to ounces væske inde i en 5-timers Energi shot indeholder mange ingredienser, herunder vitaminer, aminosyrer og betydelige mængder af koffein. Bivirkninger varierer afhængigt af den specifikke skud. Extra Strength 5-timers Energi indeholder stærkere doser end en Koffeinfri 5-timers Energi shot gør.

Energi

Som en energi drik, 5-timers Energi leverer. Den oprindelige energi blanding indeholder så meget koffein som en lille kop kaffe.

hudreaktion

Tilstedeværelsen af ​​niacin, også kendt som vitamin B3, kan forårsage en hudreaktion, kaldet en niacin flush, der får huden til at blive rød og kløende. Virkningerne bør ikke vare mere end 30 minutter.

B6 Overdose

Drikke fem flasker af den oprindelige 5-timers Energi blanding kan forårsage en vitamin B6 overdosis, som fører til nerve toksicitet eller lammelse.

Koffein Overdose

Indtage for meget koffein i en kort periode kan forårsage ufrivillig omrystning, kvalme, opkastning, uregelmæssig hjerterytme, panikanfald og desorientering. Gastrointestinal smerte, dehydrering, diarré og hovedpine er også mulige.

risikogrupper

Der er mange grupper af mennesker, der bør konsultere deres læge, før du bruger 5-timers Energi. Disse omfatter nogen tager recepter og enhver, der har været rettet for at undgå stimulanser. Gravide kvinder, unge børn og mennesker med fenylketonuri (PKU) bør undgå det helt.


        

Udgiv min kommentar