Fantacine.com

kost Frugt

kost Frugt


Du ved at spise frugt er godt for dig, men hvor meget af din daglige kalorie godtgørelse disse lækre små fødevarer tegner sig for? Den gode nyhed er din favorit frugter levere sunde vitaminer og næringsstoffer, men stadig være lavt kalorieindhold.

abrikoser

Abrikoser er en højt fiberindhold, vitamin A og beta-caroten. Alt dette og kun 52 kalorier i tre mellemstore abrikoser.

tranebær

Disse lækre røde bær pakke den største antioxidant punch af enhver frugt. De har også antibakterielle egenskaber og komme på kun 44 kalorier pr kop.

Grapefrugt

Den grapefrugt har længe været en favorit frugt blandt dem, der forsøger at tabe sig. Denne tærte frugt er høj i kalium og calcium og er en god kilde til vitamin C. Den hvide sort indeholder 78 kalorier hver mens de lyserøde og røde sorter, som også er gode kilder til beta-caroten, pack lidt mere på 104 kalorier hver .

Jordbær

Få din fiber og C-vitamin fra disse lækre og alsidige bær. Alene eller i en frugtsalat, vil en hel kop jordbær kun sætte dig tilbage 45 kalorier pr kop.

Fordele

Udover at være lækker og fedtfattig, frugter give din krop med de næringsstoffer og vitaminer du har brug for at afværge sygdom. Diabetes, kræft og hjertesygdomme er kun nogle få af de sygdomme, en sund kost, der indeholder frugter kan hjælpe med at forhindre.


        

Udgiv min kommentar