Fantacine.com

Kunstige sødemiddel Tricks

Kunstige sødemiddel Tricks


Kunstig sødemiddel er 200 til 1300 gange sødere end sukker, ifølge Stephanie McClellan, MD, og ​​Beth Hamilton, MD Den intense sødme at kunstige sukkerstoffer giver trick hjernen og kroppen til at tro, at du spiser naturligt sukker, men i virkeligheden, du spiser produkter, der indeholder lidt at ingen kalorier, sukker eller fedt.

Moderation

Som med enhver form for mad stof, bør kunstige sødestoffer bruges og indtages i moderate mængder. På grund af den høje styrke af sødme at kunstige sødemidler udelade i kroppen, kroppen craves mere søde fødevarer og drikkevarer. Det forbereder sig også til at gemme en masse fedt og kalorier, fordi kroppen tror, ​​at det er tidskrævende store mængder af naturligt sukker. I realiteten kan dette trick, der kunstigt sødestof spiller på kroppen have negative effekter, såsom vægtøgning, da det fremkalder sult og tørst, hvilket er grunden til en moderat dosis af sødemidlet er optimal.

Udskiftning

Du kan bruge kunstige sødestoffer i moderation og sundt ved at tilføje det til dele af dine måltider og drikkevarer hele dagen, i stedet for at forbruge dem alle i et møde. For eksempel, i stedet for at drikke en kost sodavand med sukker-fri brownie til morgenmad, drikker iste og drys nogle kunstige sødemiddel på toppen af ​​din havregrød eller korn at forsøde tingene op. Du vil stadig få det søde smag fra dit måltid uden de kalorier, ahornsirup eller brunt sukker indeholder, men bruger det kunstige sødemiddel i moderate mængder.

typer

En række kunstige sødestoffer findes på markedet, såsom sucralose, saccharin og aspartam, og nogle forbrugere har deres præferencer. Hvis du kan lide en bestemt kunstigt sødestof over en anden type, kontrollere dit indtag af kunstige sødestoffer ved at købe dit foretrukne sødemiddel og bruge det i din bagning, i stedet for at købe færdiglavede måltider, der allerede indeholder det kunstige sødemiddel, som du ikke kan lide. Du kan lave dine bagværk smager bedre, når du styrer ingredienserne ved at bage de måltider, selv.

Overvejelser

Der har været uenighed sundhed sikkerhed kunstige sødestoffer, og om de har kræftfremkaldende egenskaber. Saccharin var knyttet til blærekræft i test rotter i 1970'erne, ifølge MayoClinic, og var forpligtet til at have en advarsel trykt på emballagen. Videnskabelig forskning er imidlertid ude af stand til at give håndfaste beviser, at kunstige sødestoffer er forbundet med kræft, så etiketten saccharin advarsel blev droppet af FDA.


        

Udgiv min kommentar