Fantacine.com

Hvordan til at tabe med Juice Plus

Juice Plus er et kosttilskud, der har frugt- og grøntsagssaft i pulverform. Når de forsøger at tabe sig, Juice Plus er undertiden tilsættes kosten som et middel til at holde ernæring niveauet højt samtidig medvirke til at minimere sult. Det er vigtigt at bemærke, at Juice Plus er ikke en kost pille, det er heller ikke designet til at gøre folk tabe sig uden nogle livsstilsændringer.

Instruktioner

1 Tal med din praktiserende læge, før du starter nogen vægttab planen. Lægen vil komme med forslag til planen og hjælpe med at bestemme, hvad planen er passende for din personlige sundhed og hvad du har brug for at ændre sig til de foretrukne resultater eller de sundeste resultater. Spørg lægen om Juice Plus og hans eller hendes mening om dens anvendelighed i en diæt.

2 Tilføj Juice Plus til en personlig kost. Juice Plus er et supplement; det ikke træde i stedet for fødevarer i kosten, men det kan hjælpe med at sikre, at din krop får nok ernæring under kosten.

3 Træn en personlig vægttab planen. Den eneste måde at faktisk tabe sig er at skære kalorier. Juice Plus hjælper ved at tilføje nogle ekstra næring og hjælper til at minimere sult i løbet kosten. Skær ned på raffineret sukker og mel og tilsæt mere sunde fødevarer, ligesom fiberrige hvede brød, frugt og grøntsager. Personlige planer er forskellige for hver enkelt, så det tager tid at bestemme dine personlige behov og steder at skære fødevarer.

TIPS

  • For de bedste resultater, tilføje nogle øvelse til din kost plan. For eksempel, gå i en halv time om dagen på toppen af ​​at gøre forandring til dine kostvaner. Dette vil gøre vægttab hurtigere og mere effektiv.
  • Juice Plus ikke træde i stedet for fødevarer. Tilføj det som en ekstra til kosten planen.

        

Udgiv min kommentar