Fantacine.com

Hvordan virker Bromocriptin hjælpe med vægttab?

Hvordan virker Bromocriptin hjælpe med vægttab?


Bromocriptin forhindrer prolactin fra at blive udskilt af hypofysen og anvendes til behandling af Parkinsons sygdom og type II diabetes. Der har været de seneste fund af mulige vægttab effekter fra bromocriptin, men nøjagtige mekanismer er endnu ikke fastlagt.

Fungere

Ved at forhindre prolaktinsekretion, bromocriptin tillader prolactin s modsatte hormon, dopamin, til at være mere effektiv. Det antages, at det er den øgede dopamin, der forklarer vægttab resultater.

effekter

Dopamin giver følelser af tilfredshed, som derefter menes at bremse behovet for positive stimulus fra mad og resultere i nedsat appetit.

Teorier / Spekulation

Fedme er blevet forbundet med utilstrækkelige mængder af dopamin. Således er overvægtige personer ofte behandlet med dopamin. Fordi bromocriptin hjælper dopamin det er under overvejelse til vægttab behandling.

Advarsel

Bivirkninger fra bromocriptin omfatter kvalme, hovedpine og forstoppelse. Psykotiske bivirkninger såsom hallucinationer og vrangforestillinger er blevet forbundet med bromocriptin brug.

Overvejelser

Bromocriptin har endnu ikke for alvor etablere sig i vægttab industrien, da dens ukendt mekanisme og sikkerhedsmæssige overvejelser endnu ikke blevet grundigt undersøgt. Derfor læger fortsat anbefale andre vægttab teknikker.


        

Udgiv min kommentar