Fantacine.com

Hvordan virker et biofeedback Machine arbejde?

Hvad er Biofeedback?

Biofeedback er en form for alternativ medicin, hvor en patient bruger forskellige maskiner til at overvåge visse aspekter af deres krops funktion til at blive mere bevidste om deres krop, og dermed øge deres evne til at kontrollere deres egen krop. I teorien når en person er vist et håndgribeligt mål for interne processer, som de normalt ikke kan sanse, er de i stand til at regulere processen forsætligt. De ansøgninger om biofeedback er yderst forskelligartede, og er ofte brugt til at behandle Attention Deficit Disorder, urininkontinens, hovedpine, og kroniske smerter.

Typer af Biofeedback Machines

Da de anvendelser af biofeedback variere meget, så skal maskinerne skal overvåge relevante kropsfunktioner; der er ingen enkelt maskine, der bruges til alle typer af biofeedback. En elektromyograf, eller EMG, er et almindeligt anvendt maskine i biofeedback som anvender elektroder til at måle muskelspændinger og bruges til at hjælpe patienter slappe til at lette kroniske smerter og hovedpine. En galvanisk hudrespons maskine er en anordning, der måler sved kirtel aktivitet ved at måle elektrisk modstand over huden, som bruges til behandling af angst og overdreven sved.

En anden populær biofeedback enhed er den elektroencefalogram, som måler hjernebølgeaktivitet, og anvendes til behandling af Attention Deficit Disorder.

Fordele og Kritik af Biofeedback

Da biofeedback ikke inducerer nogen direkte kemisk eller fysisk ændring som en traditionel behandling ville, dens effektivitet er genstand for debat. Kritikere hævder, at hvis biofeedback virker på alle, det svarer til en slags placebo-effekt. Selvom overvågning af kropsfunktioner ikke selv hjælpe en patient, det giver patienterne den tro, at de kan styre deres kroppe, og ændringen i outlook sætter dem i stand til at kontrollere deres kropsfunktioner bedre. For visse problemer, såsom ADHD og urininkontinens, har biofeedback vist sig at være meget effektive i at hjælpe patienter, mens det for andre problemer, er det mindre hensigtsmæssigt. Værdien af ​​biofeedback er afledt af hjernens evne til at styre en lidelse gennem disciplin, uddannelse eller afslapning. Problemer, som ikke er direkte forbundet med funktionen af ​​hjernen, såsom en immun sygdom eller legemlige skade, som en brækket knogle, sandsynligvis ikke vil drage fordel af biofeedback.


        

Udgiv min kommentar