Fantacine.com

Naturlige plantestoffer retsmidler mod stress

Beskæftiger sig med stress er blevet en del af hverdagen for de fleste af os. For alle, der ønsker naturlige løsninger på sundhedsspørgsmål, opstår spørgsmålet: Er der nogen naturlægemidler, der virkelig kan hjælpe dig med at håndtere stress? Svaret er ja, er der flere urter, du kan tage for at ikke kun hjælpe dig med at håndtere, men ændre, hvordan dit sind og krop reagerer på stressende situationer.

Mild Stress

Der er en række beroligende plantestoffer tonika, som du kan stejle og drikke som te. Disse afslappende urter omfatter bynke, havre, kamille, citronmelisse, kalot, træ betony, lind, baldrian, jernurt, mynte og lavendel. Simpelthen ildelugtende lavendel eller lavendel olie har en afslappende virkning på sanserne.

Nogle af disse urter gøre en bedre smag te end andre, men de fleste er også tilgængelige i kapsler eller tinkturer i din lokale helsekostforretning. I begge formular, de er perfekte til tidspunkter, hvor du bare har brug for at slappe lidt.

Kronisk stress

En anden kategori af urter, kaldet adaptogener, er så navnet på grund af deres evne til at hjælpe din krop at tilpasse sig stress. Nogle af de mere almindeligt anvendte adaptogener omfatter sibirisk ginseng og koreanske (rød) ginseng, som begge har fået ordineret siden oldtiden i kinesisk medicin.

En nylig undersøgelse af koreansk ginseng foretaget på Kaneko Heart Clinic i Japan, fandt, at rød ginseng ikke kun hjulpet deltagerne til at klare fysisk og psykisk stress, men det styrkede også immunsystemet, afværge forkølelse og influenza virus.

Ashwaganda, en anden adaptogen, der har været brugt i århundreder i indiske ayurvedisk medicin, har den fordel at øge libido.

akut stress

Når man står med intenst stressede situationer, kan naturlægemidler nervines tage brodden og bringe lindring af fysiske og psykiske symptomer, så du kan håndtere en krise. En god kombination at prøve er baldrian rod, passionsblomst, og vilde salat, helst tages som en tinktur. Start med omkring fem milliliter af tinktur, og øger efter behov.

En almindeligt anvendt kinesisk middel mod alle typer af stress er kendt som Kampo, som består af ginseng, orientalsk bezoar og glycyrrhiza.

Du kan købe mange af de ovennævnte urter, eller kombinationer heraf, i en naturlig fødevarer butik, eller i naturlige fødevarer afdeling af mange købmandsforretninger.

Tips og forsigtighedsregler

De fleste naturlægemidler er sikkert at tage, men det er altid bedst at konsultere en kvalificeret sundhedspleje praktiserende læge, før du tager urter, især hvis du også tager receptpligtig medicin, da nogle urter kan interagere med eller reducere effektiviteten af ​​receptpligtig medicin.

Du vil få mest gavn af plantestoffer stress formler, hvis du spiser en sund, velafbalanceret kost og få tilstrækkelig hvile og regelmæssig motion, herunder dybe åndedrætsøvelser. Og sørg for at få nok B-vitaminer, som er også vigtigt at lindre stress.


        

Udgiv min kommentar