Fantacine.com

Alternativer til Infant Formula

Alternativer til Infant Formula


Modermælkserstatninger, ofte i tør-pulver blandinger, er reguleret af Food and Drug Administration og brugt i USA i årtier at opfylde spædbørn ernæringsmæssige behov. Alligevel kan forældre opsøge alternativer til disse typisk mælkebaserede formler for at undgå fødevareallergi, konserveringsmidler, høje omkostninger, eller at give en anden kilde til ernæring.

Ammende

Den mest populære alternativ til formel er amning. På stigningen siden 1990'erne, er sygepleje nu betragtes som den mest sunde fodring option til babyer, fordi en mors mælk giver den bedste del af næringsstoffer. Men sygepleje eller pumpning er ikke den bedste løsning for enhver mor, enten på grund af personlige valg eller sundhedsmæssige årsager, så andre formula alternativer findes.

Hjemmelavet formler

Hjemmelavede formler, selvom populær før midten af ​​1970'erne, hvor færdigpakkede formel blev indført, ikke længere betragtes som sikkert for små børn. Disse præparater kan ikke give tilstrækkelig ernæring, og - på trods af gode intentioner og omhyggelig forberedelse - fejl på grund af en usterilt miljø eller forkert administration er mere tilbøjelige med hjemmelavede produkter end med færdigpakkede formel blandinger. Sådanne fejl, selv når små, kan have store konsekvenser for et barns vækst og sundhed.

Forskning har bekræftet, at komælk mangler essentielle næringsstoffer såsom jern, kan irritere maven at forårsage blødning, og kan skade en barnets nyrer med sit høje proteinindhold. Nylige undersøgelser viser også, at give komælk til børn i alderen 8 måneder gammel eller yngre kan føre til diabetes senere i livet.

Gedemælk er et alternativ, som mange forældre henvende sig til for børn med mælkeallergi. Gedemælk indhold er mere ligner modermælk end komælk, men gedemælk stadig ikke giver tilstrækkelig næring på egen hånd. På tidspunkter, hvor alle andre muligheder er slået fejl, selv om, og under en allergolog s og ernæringsekspert vejledning, en gedemælk modermælkserstatning kan anvendes til at opfylde et spædbarn er fedt og protein behov. Men børn med mejeri allergi, og ikke bare laktoseintolerans, kan i sidste ende udvikle en reaktion på gedemælk, som også er et mejeriprodukt.

Plant-Based Drinks

Plant-baserede mælk såsom soja, ris eller havre er nondairy produkter, der anvendes i børn 1 år eller ældre, der har mejeri allergi. Brugen af ​​disse typer af drikkevarer i spædbørn yngre end 1 år gamle anbefales ikke, fordi drikkevarer ikke giver fedt og protein i mejeriprodukter og formler, der er afgørende for spædbørn hjerne og muskler udvikling.


        

Udgiv min kommentar