Fantacine.com

Øvelser for Blære problemer

Urininkontinens, mens ikke en livstruende tilstand, er ofte pinligt og kan alvorligt påvirke din livsstil og aktiviteter. Det slår begge køn, selv om kvinder er dobbelt så tilbøjelige til at opleve inkontinens. Age, menopause, immobilitet og blotte stress på din krop fra livet kan svække bækkenbundsmusklerne. Nogle almindelige årsager til inkontinens omfatter graviditet, fødsel, fedme, forstoppelse og urinvejsinfektioner samt bivirkninger fra medicin. Alle disse tilstande kan forårsage akut blære inkontinens. Normalt, hvis disse muskler gør bliver svage, kan øvelser gøre dem stærke igen.

Stop Hyppige opfordrer

Bækkenbund understøtter urinrøret og blæren. Når disse bliver svage, så gør dig evne til at holde urinen i din blære. Som med alle muskler, uden motion, de kan blive svag. I tilfælde af bækkenmusklerne, kan resultatet ofte være en svag blære. Kegel øvelser er en almindeligt ordineret genoptræning motion for folk med midlertidig inkontinens. Disse øvelser styrke bækkenbunden og har været kendt for at være effektiv til at eliminere midlertidige urininkontinens. Før du forsøger Kegel øvelser, er du nødt til at forstå, hvad muskler til at isolere. En nem måde at forstå, er at foregive, at du er nødt til at tømme blæren, men du skal holde det i. Faktisk forestille vandladning og derefter at skulle stoppe halvvejs. Den følelse af at stoppe, holde den i, der sker, når du deltager de samme muskler, der bruges i Kegel. Alternativt kan du stramme rektal muskler, som hvis du holdt i gas.

Squeeze, Release, Gentag ...

De to typer af Kegel øvelser er den hurtige og den langsomme Kegel. Den hurtige Kegel er simpelthen processen med at klemme og afslappende bækkenbundsmusklerne meget hurtigt, normalt i sæt af 10. Under den langsomme udgave, stramme musklerne, holde op til 10 sekunder og derefter slippe. Igen bør du gøre disse i sæt af 10. Ideelt set, for at se forandringer, gøre Kegel sætter fire gange om dagen. Du må ikke være i stand til at gøre meget mange i starten, men fire sæt af 10 bør være det endelige mål. Så hver uge, øge sættene indtil dine bækkenbundsmuskler bliver stærkere. Det kan tage et par uger til at se nogen fremskridt, så det er bydende nødvendigt, at du udvikler en regelmæssig rutine. Som altid, konsultere en læge for opfølgende eksamen, hvis din tilstand forværres, eller du ikke se nogen forbedring.

En ny betydning til vægttræning

En anden mindre kendt bækkenbunden øvelsesterapi for kvinder, der lider med inkontinens er vaginal vægttræning. Dette er ofte brugt til stressinkontinens. Vaginal vægte er formet som små kegler og kommer i sæt af fire eller fem med forskellige vægtværdier ligesom håndvægte. Koglerne vejer generelt 20 til 80 g. Du indsætter kegle og spænd musklerne omkring skeden i flere minutter. Du skal bygge op til 15 minutter og være i stand til at øge vægten, som du bliver stærkere. Ideelt øvelsen bør udføres i 30 minutter. Du bør tilføje vaginal vægttræning i din rutine, så du laver dine øvelser hver dag, to gange om dagen.


        

Udgiv min kommentar