Fantacine.com

Peritoneal lungehindekræft & Lindring af Gas grund Tumor blokering

Ifølge Mayo Clinic, er 2.000 til 3.000 mennesker diagnosticeret med lungehindekræft i USA hvert år. En sjælden kræft, der forekommer i et tyndt lag af væv, der omgiver din mave, kan peritoneal lungehindekræft nogle gange give gas, oppustethed og væskeretention. Der er kirurgiske og medicinske muligheder for at behandle peritoneal lungehindekræft, der skulle reducere dine symptomer. Også prøve kost ændringer til at lette fordøjelsen.

Medicinske Options

Ifølge Cancer Help UK, kan nogle mennesker, der er diagnosticeret med peritoneal mesotheliom kunne have kirurgi til at hjælpe slippe af kræftceller. Patienterne skal være egnet, selv om, og Mayo Clinic siger, at kirurgi er normalt kun en fordel, når peritoneal lungehindekræft er fanget tidligt.

Under en peritonectomy, vil en kirurg fjerne de dele af periotoneum --- foring af maven --- hvor kræft er stigende. Din læge kan også udføre cytoreduktive kirurgi. Under denne operation, kan hun udføre så mange som seks forskellige perionectomy procedurer for at fjerne så meget af kræft som hun kan.

Under og efter operationen, kan hun anvende opvarmet kemoterapi direkte ind i bughulen. For at gøre dette, vil din kirurg placere et kateter direkte i maven efter opskæring i væggen af ​​maven. Opvarmede kemoterapi narkotika er givet gennem kateteret. Dette er især nyttigt, hvis du er i de tidlige stadier af peritoneal lungehindekræft.

Tal med din læge om andre kemoterapi muligheder for at skrumpe din kræftsvulst. Generelt er behandlinger givet hver anden til tredje uge på en ambulant basis. Målet med kemoterapi er at skrumpe kræftceller og holde dem i at vokse.

Hvis din peritoneal mesotheliom er avanceret, kan du være for syg til at blive opereret eller kemoterapi. At lindre gas og abdominal hævelse, der gør dig utryg og tung, så prøv en procedure kaldet abdominal paracentese. Under denne procedure, er en nål indsat i maven for at fjerne overskydende væske. Dette er normalt en ambulant procedure, og lokal anæstesi anvendes.

Foods

Hvis din peritoneal mesotheliom også er avanceret til operation, prøve nogle kosttilskud og kost ændringer for at gøre fordøjelsen en lettere proces for din anstrengt bughulen. Undgå fødevarer, der forårsager gas, såsom sukker, stivelse og fibre. Hold øje med sukker raffinose, laktose, fruktose og sorbitol, fordi disse er de sukkerarter, der generelt forårsager gas. Når du undgå overskydende fiber, undgå fødevarer, der indeholder opløselige fibre. Opløselige fibre nedbrydes ikke indtil den når tyktarmen. Find opløselige fibre i ærter, bønner, havreklid og de fleste frugter.


        

Udgiv min kommentar