Fantacine.com

Hvordan vælger et jerntilskud

Hvordan vælger et jerntilskud


Jern er et vigtigt næringsstof, som spiller en vigtig rolle i vores kroppe. Det brændstoffer vores blodcirkulation, hjælpemidler i vores stofskifte og hjælper med at holde os sunde i en række forskellige måder. Her er nogle nemme trin til at vælge den rigtige jerntilskud til dine individuelle behov.

Instruktioner

1 Diskuter dine behov og dine bekymringer med din læge eller sundhedsplejerske. Hun kan hjælpe dig med at beslutte, hvor meget jern, du har brug for at supplere i din kost, og hvilken form for tillæg, du skal bruge.

2. Overvej den rolle individuelle faktorer såsom graviditet og kost har på mængden af jern, du har brug for. For eksempel er gravide kvinder ofte bedt om at øge eller endda fordoble deres jern indtag at undgå at blive anæmiske, mens folk med visse andre sundhedsmæssige forhold skal være forsigtig med ikke at få for meget jern i deres kost.

3 Sammenlign jerntilskud på apoteker og sundhedspleje leverandører. Dette vil give dig en fornemmelse for de typer af kosttilskud, der er tilgængelige.

4 Spørg en autoriseret farmaceut for information om jerntilskud. De vil hjælpe dig med at afgøre den rette jern dosering din dagligt tilskud skal have.

5 Fortæl Deres apotek om alle andre ordineret medicin og kosttilskud, som du tager for at undgå eventuelle bivirkninger eller negative reaktioner.

6 Når du har købt det tillæg, som du og din læge føler er bedst for dig, skal du følge doseringen af dig og din læge besluttet.


        

Udgiv min kommentar