Fantacine.com

Øvelser for Colon Sundhed

Øvelser for Colon Sundhed


Den kolon er et organ, der kan blive overset, når folk overvejer deres sundhed og fitness. Men kolon sundhed er de væsentlige for den samlede trivsel. En del af tyktarmen, colon er den sidste del af fordøjelsessystemet. Den udtrækker vand og salt fra fast affald, før de er elimineret fra kroppen. Holde din kolon sundt og rent hjælper med at reducere din risiko for colorectal cancer og irritabel tyktarm, og hjælpemidler i mere effektiv absorption af vand og mineraler. Forbedre din kolon sundhed ved at spise en sund, fiberrig kost med mange friske frugter og grøntsager, drikke masser af vand og gør visse fysiske øvelser.

Gåture / løb

En undersøgelse fra 2007 af Washington University School of Medicine i St. Louis fandt, at gå bare en time om ugen kan hjælpe med at bekæmpe tyktarmskræft. Undersøgelsen fandt, at kvinder, der gik 1 til 1,9 timer om ugen var 31 procent mindre tilbøjelige til at udvikle tyktarmskræft end dem, der ikke går på alle. Gåture i længere tid også steget deltagernes chancer for at undgå tyktarmskræft.

Gang og løb er gode for din kolon, fordi disse øvelser øge blodgennemstrømningen til og fra tarmene. Uanset niveau af motion du er i stand til blot at komme op og bevæger sig så meget som du kan forbedrer din generelle sundhed, og specielt din kolon sundhed.

Abdominal øvelser

Abdominal øvelser er nøglen til at forbedre din kolon sundhed. Stærkere mavemuskler giver dig mulighed for at skubbe sagen mere kraftfuldt gennem tyktarmen. Fjernelse stof fra din kolon i tide gør det mindre sandsynligt, at skadelige toksiner vil blive fanget i din kolon. Crunches og sit-ups er to grundlæggende øvelser, du kan gøre for at forbedre dig mavemuskler.

Sjippetov

Hoppe reb er en meget effektiv øvelse til at forbedre din kolon sundhed. Det sætter mindre belastning på dine led end at køre, men stadig giver dig mange af fordelene. Ti minutters hoppe reb er omtrent det samme som at køre en otte-minutters mile. Mens de specifikke fordele ved hoppe reb ikke er påvist, antages det, at hoppe op og ned flere gange renser og strammer organerne, især tarmene. Stigningen i hjertefrekvens også får blodet flyder i hele kroppen, som har sundhedsmæssige fordele for mange forskellige områder af kroppen, herunder tyktarmen.


        

Udgiv min kommentar