Fantacine.com

Hvad er vegetabilske kapsler?

Hvad er vegetabilske kapsler?


Som i 2010, det amerikanske landbrugsministerium anbefaler syv til 13 portioner af frugt og grønt hver dag for bedre sundhed. Mens disse beløb varierer afhængigt af alder og daglig fysisk anstrengelse, kan få den anbefalede dosis være hård. Vegetabilske kapsler tilbyde en mere effektiv måde at supplere kosten med essentielle vitaminer og næringsstoffer. Grøntsagerne, omregnet til pulverform ved udvinding vegetabilsk glukose, er generelt sikkert for vegetariske, Kosher og glutenfri kost.

typer

Mens vegetabilsk kapsel brand ingredienser og typer varierer generelt de indeholder 100 procent vegetabilsk cellulose og yderligere tillæg.

Egenskaber

Kapslerne selv er typisk fremstillet af kulhydrat gummi, som stammer fra naturligt forekommende vegetabilsk cellulose eller plantefibre. Nogle kapsler indeholder andre essentielle aminosyrer, vitaminer og mineraler samt frugt pulver. Kapsler er ofte stivelses-, gluten og konserveringsmiddel-fri for at møde kosten restriktioner.

Ekspert Insight

Forskere fortsætte med at finde mere vigtige næringsstoffer i frugt og grøntsager som vitaminer og antioxidanter, phytonutrients og fibre, der understøtter immunforsvar. Ifølge Juice Plus, vitaminer og mineraler fra rå frugt og grøntsager forbedre hjerte-kar-wellness og delay effekter af aldring.

Fordele

Ifølge Juice Plus mærke vegetabilske kapsler, kosttilskud levere centrale fytonæringsstoffer, der absorberes af kroppen. Generelt kapsler øge antioxidant næringsstoffer og folat.

Dosering

Generelt tager to kapsler dagligt med vand ved måltiderne producerer den ækvivalente antioxidant værdi af en servering af grøntsager. En kapsel kan give så meget som 30 mg vitamin C, 21 procent af det daglige behov, og 600 mg alpha lipoinsyre samt andre næringsstoffer.

Overvejelser

Ifølge den amerikanske landbrugsministerium, mængden af ​​grøntsager en person har brug for at forbruge hver dag afhænger af alder, køn og niveau af fysisk aktivitet. Fra 2010, 11 procent af amerikanske voksne og 5 procent af børn spiser de anbefalede daglige portioner frugt og grøntsager.


        

Udgiv min kommentar