Fantacine.com

Hvad er en sund olie til stegning grøntsager?

I modsætning til populær misforståelse, fedt er faktisk en vigtig del af en sund kost. Omega-3 og umættede fedtstoffer tilbyder mange fordele for hjertet, immunsystemet og hjernen. At skifte til sundere olier kan være let.

canola Oil

Fordi det har en høj koncentration af omega-3 fedtstoffer og en lav koncentration af mættet fedt, er rapsolie anses for at være en af ​​de sundeste olier til madlavning. Dens lys smag fungerer godt med peber og løg.

Olivenolie

En anden populær valg, er olivenolie anses for at være en af ​​de vigtigste årsager til den lave hjertesygdomme i Middelhavet. Det kan hjælpe til at regulere kolesterol. Tomater og kartofler går specielt godt med smag af olivenolie.

Kokosolie

Selv om det har en høj koncentration af mættet fedt, er kokosolie forbundet med lavere hjertesygdom og kan bekæmpe mikrobiel infektion. Kokosolie er cremet smag blander godt med stærkt flavored stege grøntsager.

Walnut Oil

Grund af dens høje omega-3 fedtindhold er valnøddeolie generelt for at være meget sundt. Den tåler høje temperaturer godt og er specielt nyttigt for sviende eller skoldning stege grøntsager.

Hør Oil

Hørfrøolie er en af ​​verdens mest imponerende "superfoods" - pakket med vigtige lignaner og essentielle fedtsyrer. Fordi de fleste mennesker finde sin smag ubehagelig, er det bedst at blande det med en anden olie for optimal smag.


        

Udgiv min kommentar