Fantacine.com

Hvad gør Fish Oil Pills gøre?

Introduktion

Fiskeolie piller tilbyde kroppen mange fordele, fordi de essentielle fedtsyrer eller essentielle fedtsyrer, i olien. Uden efas kroppen er i stand til effektivt at udføre sine forskellige funktioner. EFAS fremstilles ikke i kroppen, så den eneste måde at få disse nødvendige næringsstoffer er ved at spise fødevarer rige på essentielle fedtsyrer eller ved at tage fiskeolie kosttilskud.

Hjertesygdom & Kræft

Hjertesygdomme og kræft er de øverste to førende dødsårsager for både mænd og kvinder. Fiskeolier har vist sig at hjælpe med hjerte-kar-sygdom. Ifølge Mayo Clinic, "Beviser fra flere undersøgelser har antydet, at mængder af DHA og EPA i form af fisk eller fiskeolie kosttilskud sænker triglycerider, forsinker opbygningen af ​​aterosklerotiske plaques (hærdning af arterierne, ') sænker blodtrykket lidt , samt reducerer risikoen for død, hjertetilfælde, farlige unormal hjerterytme, og slagtilfælde i mennesker med kendt hjertesygdom. " De omega-3 fedtsyrer reducerer dårlig kolesterol i kroppen, hvilket sænker mængden af ​​plak i blodkar og arterier. Mindre kolesterol betyder renere blod, som kan cirkulere lettere i hele kroppen. Fiskeolie har vist sig at reducere størrelsen af ​​kræft tumorer i bryst, colon og prostata. I "Fisk Olier og Fighting Cancer" forfatteren diskuterer en rapport i "Lipider" journal 1992. Forfatteren skriver, at fiskeolier har "væsentlige hæmmende effekt mod forskellige menneskelige kræftformer i dyremodeller." Forskningen viser, at fiskeolier reducere chancerne for at få hudkræft, kræft i bugspytkirtlen og lungekræft.

Brain funktionsmåde & Moods

Fiskeolie piller også hjælpe med hjernens kemi til at forbedre hukommelsen, tænkning og tilbagekaldelse. Når gravide eller ammende kvinder tage fiskeolie, kan det forbedre intelligens og mentale skarphed af spædbørn. Ifølge Mayo Clinic, "Early tyder på, at spædbørn har forbedret problemløsning færdigheder", når deres mødre tage DHA-fødevarer under graviditeten. Undersøgelser viser også, at fiskeolie kan hjælpe folk med ADD, ADHD og ordblindhed (organicfacts.net). Omega-3-fedtsyrer i fiskeolier kan hjælpe med at lindre symptomerne på humørsvingninger, såsom depression og bipolare lidelser.

Andre fordele

Adskillige sygdomme, såsom fibromyalgi, gigt, lupus og gigt, forårsager smertefulde, hævede og betændte led. Fiskeolie har anti-inflammatoriske egenskaber, der kan lindre mange af symptomerne på disse sygdomme. Fiskeolier kan hjælpe med betændelse i konjunktivitis (lyserød øjet), uveitis og andre inflammatoriske øjensygdomme. Som angivet på Mayo Clinic hjemmeside, nogle undersøgelser tyder på, at fiskeolie piller kan forsinke progressionen af ​​makuladegeneration, en øjensygdom, der kan forårsage blindhed hos ældre voksne. Fiskeolie piller kan også øge vægttab. Ved at tage tillægget og udøver, kan en person miste mere vægt, end hvis han bare udnyttet. Det blev opdaget i en undersøgelse på University of South Australia.


        

Udgiv min kommentar