Fantacine.com

Kan du bliver gravid første dag i din menstruation?

Kan du bliver gravid første dag i din menstruation?


Ifølge den amerikanske Graviditet Association, 47 procent af graviditeter i USA er ikke planlagt. Par almindeligt at tro, at de er sikre fra undfangelsen under en kvindes menstruationscyklus, men det er ikke altid rigtigt.

Betydning

Afhængig af hvor samleje opstår i forhold til ægløsning, er der en chance for, at en kvinde kan blive gravid, når hun er på hendes periode.

Tidsramme

Ægløsning sker midtvejs gennem en kvindes menstruationscyklus, eller 14 dage før starten af ​​den næste periode. For eksempel i en 28-dages cyklus en kvinde kan få ægløsning på dag 14. Sperm kan leve op til tre dage i en kvindens æggeledere og udgivet ægget lever omkring 24 timer.

Overvejelser

Mange kvinder har ikke regelmæssig menstruationscyklus, som kan gøre ægløsning vanskeligt at afgøre. Selv i kvinder, der har regelmæssige 28-dages perioder, kan ægløsningen forekomme tidligere eller senere.

Forebyggelse / Solution

Par bør ikke stole på en sikker periode en kvindes cyklus, medmindre de praktiserende naturlig familieplanlægning og frugtbarhed kortlægning. Den bedste måde at forhindre en uønsket graviditet er at bruge prævention, hver gang samleje opstår.

Advarsel

Nogle kvinder oplever gennembrud blødning under ægløsning, som kan forveksles med deres periode. Ubeskyttet samleje under ægløsning kunne nemt resultere i en baby.


        

Udgiv min kommentar