Fantacine.com

Pranic Healing Teknikker

Pranic healing er en form for alternativ medicin eller terapi anses for at være "energi medicin." Troende i Pranic healing føler, at kroppen kan helbrede sig selv, og at ved at fremme en positiv aura, eller energi, kan vi lette at self healing. Choa Kok Sui er krediteret af PranicHealing.com som grundlæggeren af ​​den ikke-touch Pranic Healing systemet, og efter sigende udviklet mange af de Pranic helbredende metoder i brug i dag.

Pranic Vejrtrækning

Pranic vejrtrækning er en simpel Pranic Healing Teknik designet til at slappe af i kroppen og fremme en positiv strøm af energi for at fremme en positiv løgn energi eller aura. Ifølge Jing-Qi-Shen fundament, siddende eller stående med en oprejst eller lige ryg er det første skridt i Pranic vejrtrækning. Når du er korrekt justeret, slappe af dine skuldre og lægge begge hænder på dine maven, på omtrent niveauet for navlen. Tryk tungen let på taget af din mund, lige bag din øverste fortænder, og sikre din tunge forbliver i denne position i hele åndedrætsøvelse. inhalere langsomt luft gennem næsen, indtil du kan mærke på maven strækker lidt udad. Koncentrer dig om åndedrættet og hold vejret et øjeblik, før langsomt slippe den. Som du slipper ånde, bør du føler din mave trækker tilbage i en smule. Denne vejrtrækning cyklus kan gentages flere gange, men du bør stoppe øjeblikkeligt, hvis du bliver svimmel.

Cleansing

Udrensning sker ved at bruge forskellige mekanismer til at fjerne dårlig energi eller at oprense aura. Pranic healing praktiserende kan bruge deres hænder i en bestemt kombination af bevægelser, lejlighedsvis kombineret med anvendelsen af ​​specifikt valgte farver, for at rense aura. Pranic healere mener, at sygdom og sygdom først ind i "energi" eller "aura" omkring kroppen, før manifesterer som en sygdom eller sygdom. Disse specifikke håndbevægelser fjerne disse urenheder og andre negative energier, rengøring af aura.

Generelt er hænderne hen over hele kroppen i brede bevægelser eller slagtilfælde at fjerne disse negative energier. Lejlighedsvis, hænderne også hvirvle eller cirkel omkring kroppen. Specifikke håndbevægelser afhænger af typen af ​​urenheder, og varierer efter situationen. Du kan lære disse håndbevægelser ved at tage et kursus i Pranic Healing, eller du kan besøge en Pranic Healer og give dem mulighed for at helbrede dig med deres hænder.

energigivende

Efter den aura er blevet fejet ren, bør positiv energi overføres til dig for at erstatte den negative energi. Den Pranic Healer kan overføre denne positive energi eller Prana ved at kanalisere sin egen positiv energi og den positive energi i universet. Krystaller og wands bruges på tidspunkter, for at hjælpe genopbygge og direkte Pranic energi ind i dig.

Hvis du udfører Pranic healing på dig selv, kan du kanalisere den positive energi til rådighed i universet og omdirigere denne energi ind i din egen aura. Det er vigtigt først at rense dig selv for at fjerne negativ energi, før absorbere denne positive energi. For fuldt ud at lære og forstå de teknikker til at absorbere den positive energi i universet, det generelt er nødvendigt at læse en omfattende bog om Pranic Healing og / eller tage en Pranic Healing Course. Choa Kok Sui har udgivet flere bøger for begyndere og avancerede studerende af Pranic healing, der kan give dig med de passende håndbevægelser kræves for at kanalisere den positive energi i universet ind i din aura.


        

Udgiv min kommentar