Fantacine.com

Hvordan man behandler Avancerede spondylitis

Ankyloserende spondylitis er en kronisk smerte tilstand, hvor leddene i rygsøjlen og bækken bliver betændt og smertefuldt. Symptomer på denne til tider invaliderende lidelse omfatter kroniske smerter og stivhed i lænden og hofterne, især efter lange perioder med inaktivitet, begrænsede brystet ekspansion, når vejrtrækningen, foroverbøjet stilling og træthed. Der er en række metoder, både medicinsk og livsstil-relaterede, til at kontrollere symptomerne på fremskreden spondylitis.

Instruktioner

1 Tal med din læge om receptpligtig medicin. Der er et par typer af receptpligtig medicin, du kan tage: DMARD eller sygdomsmodificerende anti-reumatiske lægemidler, hjælpe med at forhindre ledskader; kortikosteroider som prednison hjælp grænse betændelse; og tumor nekrotisk faktor (TNF) blokkere kan hjælpe med at forbedre ledstivhed.

2 Brug over-the-counter NSAID (non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler) ligesom aspirin, Acetaminophen eller ibuprofen. Disse bør bruges med måde, da undersøgelser viser, at udvidet NSAID brug kan føre til gastrointestinal blødning, mavesår og andre maveproblemer. Men de er nyttige til midlertidig smertelindring, hvis din spondylitis er særligt smertefuldt.

3 Rådfør dig med en fysioterapeut. Spondylitis patienter har rapporteret en stor forbedring blot gennem grundlæggende fysiske terapi øvelser. Disse træning kan hjælpe med at forbedre kropsholdning, udvide vejrtrækning kapacitet og mindske smerter.

4 Rygestop, hvis du er ryger. Ankyloserende spondylitis kan påvirke brystkassen mobilitet, og skader på dine allerede begrænsede lunger kan være endnu mere af en sundhedsrisiko for spondylitis patienter.


        

Udgiv min kommentar